Home Βιβλία Βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή

Βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή

279
0

Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις μέρες για τα προβλήματα των σχολείων ενόψει του Αγιασμού-έναρξη για τη νέα σχολική χρονιά. Εκτός των γνωστών προβλημάτων, φέτος προέκυψε θέμα με τα βιβλία. Υπάρχει ένα νέο site, όπου εκεί μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία των ελληνικών σχολείων σε ψηφιακή μορφή.


Ίσως κάποιοι πάνε δήθεν και χωρίς υποδομές να αναβαθμίσουν την παιδεία, αλλά πάντα στην Ελλάδα όλα γίνονται χωρίς σωστή προετοιμασία-προγραμματισμό και την τελευταία στιγμή.

Βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή, όλων των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. τα οποία είναι Online από την Πέμπτη στην ιστοσελίδα τού «Ψηφιακού Σχολείου», από το υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Πατήστε εδώ για να δείτε ή να κατεβάσετε τα βιβλία από το Ψηφιακό Σχολείο. Απαραίρτητο πρόγραμμα είναι το Acrobat Reader. Αφού βρείτε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν μπορείτε αν θέλετε να τα εκτυπώσετε.

http://digitalschool.minedu.gov.gr «Ψηφιακό Σχολείο»

Αν όλα κάποια στιγμή γίνουν σωστά, όταν τα πάντα θα γίνονται από υπολογιστές και στα σχολεία, ένα δεδομένο καλό για το περιβάλλον, θα είναι η μη εκτύπωση βιβλίων.


Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here