Home Αθλητικά Φιλικό παιχνίδι ο Αιγέας, Αντιδράσεις στον Αιολικό για Χατζηκυριάκο

Φιλικό παιχνίδι ο Αιγέας, Αντιδράσεις στον Αιολικό για Χατζηκυριάκο

450
0

Τo Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 και ώρα 18:00 στο Μιχαλέλλειο Δημοτικό Στάδιο Πλωμαρίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Αιγέας – Αρίων Παλαιοκήπου. Η προετοιμασία του Αιγέα συνεχίζεται σε άριστο κλίμα.

Το παρόν καθημερινά δίνουν οι παίκτες οι οποίοι δείχνουν ζήλο και μεγάλη διάθεση ώστε να είναι έτοιμοι στο πρώτο αγώνα κυπέλλου που θα δώσει η ομάδα την 28/8/2011 με αντίπαλο τον Πολιχνίτο στο γήπεδο του Πολιχνίτου και ώρα 17:15.


Σύμφωνα με το αθλητικό portal Sportlesvos.gr , αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Πλωμαρίτη ποδοσφαιριστή Κώστα Χατζηκυριάκου στον Αιολικό.Το σχετικό δημοσίευμα:

Φωνές και… απρέπειες στην προπόνηση!

Ο Ταξιάρχης Βέρρος θα συνεργαστεί με τον Κώστα Χατζηκυριάκο, μετά την ΑΕΛΚ και στον Αιολικό, ωστόσο οι οργανωμένοι αντιδρούν

Μπορεί το κλίμα στον Αιολικό να είναι εξαιρετικό τις τελευταίες ημέρες, μετά την ενασχόληση του Ταξιάρχη Βέρρου με τα διοικητικά και τις τρανταχτές μεταγραφές, που έχουν κάνει αίσθηση στην κατηγορία, ωστόσο η απογευματινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε εν μέσω φωνών και συνθημάτων από μέλη του ΣΦΑΜ εις βάρος του Κώστα Χατζηκυριάκου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο “Γεώργιος Σκούφος”, όμως οι οργανωμένοι του ΣΦΑΜ δεν έδειξαν να ξεχνούν τη μεταξύ τους αντιπαράθεση και φρόντισαν να περάσουν μήνυμα στον αριστεροπόδαρο αμυντικό, ότι η συνύπαρξή τους στην ομάδα θα είναι τρικυμμιώδης.

Με ένα πανό που έγραφε “ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ” και συνθήματα όπως το “βγάλε τη φανέλα και φύγε από εδώ”, ο ΣΦΑΜ εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιστροφή του πρώην παίκτη της ΑΕΛΚ. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν διαταρχθεί μετά τον προπέρσινο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου και εντάθηκαν στο ματς του Β’ Γύρου εκείνης της χρονιάς ανάμεσα σε ΑΕΛΚ και Αιολικό στο “Κ. Κεντέρης”.

Η αντίδραση των οπαδών, όπως είναι λογικό, εξόργισε τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιώργο Κουτρομπίλα, που αποχώρησε από το γήπεδο, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη συνέχιζαν να προπονούνται υπό τις οδηγίες του, με τα μέλη του ΣΦΑΜ να παρακολουθούν την προπόνηση μέχρι τέλους.

Σημείωση SportLesvos

Σε μια περίοδο, που ο Αιολικός ενισχύεται σε κάθε γραμμή, βάζοντας πλώρη για την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική, είναι αυτοκαταστροφικό να δημιουργούνται -εκ των έσω- εντάσεις, που βασίζονται πάνω σε εγωισμούς και προσωπικές κόντρες. Ότι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν, είναι απαράδεκτο να βγαίνει αυτή τη στιγμή προς τα έξω μια εικόνα διάσπασης.

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει σαφέστατα ο ΣΦΑΜ, που… βιάστηκε να ξεκινήσει την επανάστασή του, όταν από το πρωί είχε προγραμματίσει συνάντηση για το βράδυ της Πέμπτης με τον Πρόεδρο της ομάδας, για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά, τη δική της ευθύνη έχει και η διοίκηση, από τη στιγμή που είχε όλο το χρόνο μπροστά της, να κουβεντιάσει με τους οργανωμένους -έστω και σε φιλολογικό επίπεδο- την πιθανότητα απόκτησης του παίκτη, λύνοντας και την όποια “παρεξήγηση”, πολύ πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής και την πρώτη προπόνηση του Χατζηκυριάκου στο “Γ.Σκούφος”.

Αναμφίβολα, η κατάσταση εκτιμήθηκε λανθασμένα και πλέον χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, ώστε να μη διαταραχθεί περισσότερο το κλίμα στα αποδυτήρια. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο Χατζηκυριάκος αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τον Φώτη Κοκκινέλλη, που ευελπιστεί να έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις των οπαδών έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Πηγή: www.sportlesvos.gr


Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here