Home Βίντεο Διάλογος για τα Προβλήματα του Πλωμαρίου

Διάλογος για τα Προβλήματα του Πλωμαρίου

760
16

Βίντεο: Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα προβλήματα του Πλωμαρίου από δυο ενεργούς πολίτες. Κομμένα κανάλια, λεωφορεία που φεύγουν, απλήρωτοι εργάτες, ποιότητα νερού που πίνουμε, ποιότητα νερού θάλασσας, δημοτικά τέλη και άλλα πολλά.

Facebook comments:

16 COMMENTS

  1. Οι δύο συμπολίτες μας γνώριζαν ότι βιντεοσκοπούνται και οτι θα δημοσιοποιηθούν αυτά που είπαν; Όχι ότι είπαν κάτι λάθος. Καλά τα είπαν.

  2. Oi κύριοι αυτοι στο video αγαπουν το πλωμαρι και νοιαζωνται περισσοτερο απο μας

  3. Οι επαγγελματίες στου Πλουμαρ είνι για γέλια.Ποιοί επαγγελματίες;Έχετε δει την βρωμιά σε μερικές ταβέρνες;Θαρρείς κοτέτσια ότι είναι ο περιβάλλων χώρος.Και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο του Πλωμαριού.Κούτες πεταμένες στον δρόμο.Στον δρόμο γαι τον Αγ.Νικόλαο βρώμα,ψαρίλα,βρωμόνερα.Σου ρχετε να ξεράσεις όταν περνάς.΄Πήγε κανένας να ελέγξει;Να βάλει κανένα πρόστιμο;Όχι βέβαια.Μι του ρακελ π’τσιρνούν τα κανουνίζουν ούλα.Πώς λοιπόν αυτοί να νοιαστούν για την καθαριότητα;Δεν βλέπουν ότι τα τραπέζια τους άδειασαν;Που είναι ο κόσμος;Σε λίγο όλοι οι επαγγελματίες θα σερβίρουν ποντίκια και θα εξυπηρετούν γάτες.Αν δεν αλλάξουν νοοτροπία.Εδώ οι απλοί πολίτες που δεν έχουν κανένα κέρδος αντιλαμβάνονται την ζημιά.Ε!αυτοί ας συνεχίσουν να έχουν την ίδια νοοτροπία και θα πάνε καλά.Μαζί και ο κύριος αντιδήμαρχος που φώναζε μην βγάζετε τα προβλήματα του Πλωμαρίου προς τα έξω κάνετε κακό στο Πλωμάρι.Υπάρχουν τα σχετικά βίντεο.Ίδια νοοτροπία.Φτηνή πολιτικάντικη.Η ίδια καραμέλα με κάποιους δήθεν επαγγελματίες.Εσείς κύριοι μας αναγκάσατε να τα βγάλουμε προς τα έξω τα προβλήματα λόγω της αδιαφορίας σας και της ασχετοσύνη σας.Σαν τις γάτες λοιπόν που χέζουν και μετά καλύπτουν τα κακά τους με χώμα.Αυτό μας ζητάτε να κάνουμε;Ε!όχι.Το Πλωμάρι έχει ιστορία.Και όποιος δεν την γνωρίζει να πάει να διαβάσει.Δεν θα θυσιάσουμε τον τόπο μας για τον εύκολο πλουτισμό κάποιον.

  4. ο Γιαννης καί ο Αντωνης προσφερουν πολλα στο πλωμαρι ο αντιδημαρχος ομως τι?Παιζει ταβλι στις καφετεριες

  5. Εγω αραγκιον ελπιζω και ευχομαι τα νεα παιδια να μας θαψουνε με το γελιο τους και να μην μας πνιξουνε με το δακρυ τους.

  6. 1324462
    Θεσσαλονίκη: Άδειασε την πλατεία από τις σκηνές ο Μπουτάρης
    από alterthess 12:38μμ, Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

    ..

    Σε επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας του Λευκού Πύργου από τις σκηνές των αγανακτισμένων προχώρησε σήμερα τα ξημερώματα (από τις 6π.μ. μέχρι τις 8π.μ). η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Το σχέδιο “σκούπα” ήταν αναμενόμενο μετά από τις προ ολίγων ημερών δηλώσεις του Γ. Μπουτάρη. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές οι οποίες αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις σχετικά με παραβάσεις νόμων που σχετίζονται με αρχαιολογικές διατάξεις, αλλά και με την προστασία του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν στην πλατεία απαγορεύοντας το στήσιμο σκηνών και την ανάρτηση πανό. Κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 7:00 στην πλατεία του Λευκού Πύργου έχει δημοσιευτεί στην σελίδα του facebook των αγανακτισμένων Λευκού Πύργου. “Χρησιμοποιώντας πρακτικές που θυμίζουν χούντα, η κυβέρνηση απέδειξε πόσο φοβάται το κίνημα και πόσο επιθυμεί να το καταστείλει με κάθε μέσο. Δεν θα τους περάσει όμως!” δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους

    alterthess.gr/content/άδειασε-την-πλατεία-από-τις-σκηνές-ο-μπουτάρης

  7. Δημοσια κηδεία στο Πεπονη λες και ειναι φτωχος οχι οτι δεν το αξιζει αλλα με τετοια φτωχεια που εχουμε…Ευτυχως για μας τουλαχιστον που ο Μητσοτακης θα πεθανη μετα τη κριση

  8. ΚΑΡΛΟ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΓΕΝΟΒΑ 2001

    ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ 2008

    ΜΑΡΚ ΝΤΑΓΚΑΝ ΛΟΝΔΙΝΟ 2011

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα μμε μας πληροφόρησαν αυτά που θέλανε να μας πληροφορήσουν. Όμως αν το ψάξουμε λίγο το θέμα θα δούμε ότι τις συγκεκριμένες χρονικές συγκυρίες έγιναν σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό παρασκήνιο της Ευρώπης και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις κατά των λαών της και όχι μόνο.
    Το πόσο τυχαίο είναι αυτό και το τι σκοπούς εξυπηρετούμε άθελα μας, μερικοί το βλέπουν και εσκεμμένα το πυροδοτούν.
    Άλλοι συνεχίζουν να κάνουν αντιπολίτευση.

    Από την εποχή του Πλάτωνα, που παρεμπιπτόντως όλοι οι λαοί της Ευρώπης διδάχθηκαν και διδάσκονται (σε μας είναι αχρείαστος) έως και την εποχή του Matrix συνεχίζουμε να είμαστε πιόνια κάποιων περισσότερο διαβασμένων από εμάς. Όταν μόνο ξυπνήσουμε και πιστέψουμε στο κοινωνικό σύνολο της ισότητας και του ανθρωπισμού τότε ίσως να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στο πολύ άμεσο μέλλον που έρχεται.

    Μπορεί να είμαι και ηλίθιος δεν ξέρω, αλλά (κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας).

    http://youtu.be/nsuwZoPrfec

    http://youtu.be/vt6F8ftDr_k

  9. Συμφωνω πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο και πως πολλες εξεγερσεις και κινηματα μπορει στο βαθος να εξυπηρετησαν τους σκοπους μιας νεας παγκοσμιας ταξης πραγματων.Το συστημα εχει πολλους τροπους να ελεγξει και να διαβρωσει ακομη και την πιο αγνη προσπαθεια των ανθρωπων να αγωνιστουν ειρηνικα η οχι να καλυτερεψουν τον κοσμο η τις ζωες εκεινων και των παιδιων τους.Οι καταστροφες δεν ειναι λυση.Δειχνουν ομως την τρομερη κοινωνικη ανισοτητα που υπαρχει πια παντου και οσο παει θα διογκωνεται σε ολον τον πλανητη.Το Σπηλαιο λοιπον ειναι παντου.Το πως θα βγουμε απο κει να δουμε τον ηλιο καταματα ειναι το ζητουμενο.Μονο με αυτογνωσια δεν γινεται νομιζω.Με αυτογνωσια ναι ξεπερνας τις προσωπικες σου παρωπιδες,τις πολιτικες σου παρωπιδες και τα απωθημενα σου ισως.Βγηκες λοιπον στο φως και ειδες τις αυταπατες σου.Μετα?τι εγινε?Σταματησε ως δια μαγειας η κοινωνικη αδικια και ανισοτητα?Η θα την σταματησεις με meditation??

  10. Ο Σωκρατης κι ο Πλατωνας καλα τα ελεγαν αλλα ηταν αραχτοι και χορτατοι οταν τα ελεγαν.

  11. Και όμως Frida, Τις απαντήσεις τις έδωσε ο Ίδιος ο Πλάτων χιλιάδες χρόνια πριν.
    Και οι άνθρωποι είχαν έχουν και πάντα θα έχουν την επιλογή.
    Είναι κάτι σαν (το χάπι του Ματριχ) http://youtu.be/QQ7SAsSMpt0

    Το τέρας θα ψοφήσει όχι όταν το πολεμάμε, γιατί ο πόλεμος είναι μέρος της τροφής του, αλλά όταν πάψουμε να το ταΐζουμε.

    Όσο για την κοινωνική ανισότητα έχω να πω, πως ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

    Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω στο θέμα,αλλά οι λύσεις πάντα υπάρχουν. Το θέμα είναι αν θέλουμε να τις εφαρμόσουμε η όχι.

    Όσο για τον Πλάτων έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν είσαι χορτάτος έχεις ώρα για φιλοσοφία, άμα δεν βλέπς μπρουστάς απ’κ πείνα κι να πείς τσι κι να σκιφκίς. Γι αυτό λοιπόν των φρονίμων τα παιδιά πριν τα ψοφήσουν στην πείνα πρέπει να δράσουν. Γιατί η πείνα έρχεται κι όταν πεινάς δεν μπορείς να είσαι και πολιτισμένος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here