Home Εκδηλώσεις Ενημέρωση για την Γιορτή Ούζου 2011

Ενημέρωση για την Γιορτή Ούζου 2011

584
4

Ενημερωτικό Δελτίου Τύπου από την Δημοτική κοινότητα Πλωμαρίου για την Γιορτή του Ούζου. Μόνο δυο Πλωμαρίτικα ούζα θα συμμετάσχουν φέτος με περίπτερο, ενώ και από τους εμφιαλωτές ελαιολάδου θα συμμετάσχει μόνο ο ένας από τους τρεις που υπάρχουν στο Πλωμάρι, τα συγκροτήματα θα είναι τοπικά και η γιορτή θα είναι μόλις για 2 μέρες.


Το Δελτίο Τύπου: Η Δημοτική Κοινότητα Πλωμαρίου από 30-31 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου διοργανώνουν την πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Ιστορία και παράδοση του ούζου και του λαδιού».
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Σάββατο 30 Ιουλίου στην πλατεία Πλωμαρίου:
Ομιλία με θέμα «Το ούζο».
Παραδοσιακοί χοροί
Μουσικοχορευτική βραδιά

Κυριακή 31 Ιουλίου στην πλατεία Πλωμαρίου:
Παραδοσιακοί χοροί
Μουσικοχορευτική βραδιά

Η εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν περίπτερα των Ποτοποιιών ΙΣ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΕ, Ι. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ ΕΠΕ, ΜΑΤΑΡΕΛΛΗ, των Τυποποιητών Ελαιολάδου ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΟΕ.
Το ούζο θα προσφέρεται δωρεάν από τις ποτοποιίες του Πλωμαρίου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ


Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. είναι αλήθεια ότι σήμερα θα … κληρώσει που θα στήσουν την εξέδρα για τη μουσική (αν τους επιτρέψουν βεβαίως βεβαίως οι ….Α….τσίδες )

  2. είναι αλήθεια οτι τον μπουφε στην γιορτη του ουζου τον πηρε γνωστη που τα εχει καλα με όλους και εξυπηρετηθηκε και με τις προηγουμενες δημοτικες αρχες.ρωτηθηκαν οι υπολοποι 50 επαγγελ
    μματιες του πλωμαριου,εδωσαν προσφορα ή δόθηκε επιλεκτικά.διαφανεια και αξιοκρατια κατα τα αλλα.τα δικα μας παιδια…τα συμπερασματα δικα σας.

  3. ΑΙΣΧΟΣ!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ.ΑΠΟΡΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΥΖΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ.ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΣΚΕΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΣΑ.ΑΣΧΕΤΟΙ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ.ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΠΑΝΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ.

  4. ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΥΖΟΥ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΝΤΡΟΠΗ!ΝΤΡΟΠΗ!ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΟΞΟΥ ΡΕ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here