Home Ενημερώσεις Νέο τροχαίο, θανατηφόρο αυτή τη φορά

Νέο τροχαίο, θανατηφόρο αυτή τη φορά

715
1

Άλλο ένα τροχαίο συνέβη ξημερώματα Σαββάτου 23 Ιουλίου, θανατηφόρο αυτή τη φορά, με θύμα έναν 48χρονο άντρα ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Πλωμαρίου, πατέρας τριών παιδιών, έμπειρος οδηγός, διατηρούσε μια πρωτότυπη επιχείριση αγροτουρισμού στις Μηλιές και είχε επιλέξει την περιοχή μας για μόνιμη εγκατάσταση. Χτες είχε βρεθεί στην Γέρα για να παρακολουθήσει μια συναυλία ενός Πλωμαρίτικου συγκροτήματος. Ο χαμός του όπως είναι φυσικό, συγκλόνισε και προκάλεσε θλίψη στο Πλωμάρι.

Στο παρελθόν είχαμε κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στο Αγρόκτημα “Τούμπα” το οποίο είχε φτιάξει με αγάπη και μεράκι. Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει τα παρακάτω: Σήμερα (23-07-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 1Ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Περάματος-Παππάδου στη Λέσβο, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με κατεύθυνση από περιοχή Πέραμα προς περιοχή Παππάδο, βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε περίφραξη ελαιοκτήματος, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 48χρονου.Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.Τα αίτια
του ατυχήματος και η νομιμότητα οδήγησης και κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας ερευνώνται. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας Λέσβου

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Τραγικό.Ο Κώστας της δημιουργίας,ο Κώστας της ευγένειας έφυγε και θλίψη γέμισαν οι καρδιές μας.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here