Home Αναρτήσεις Επισκεπτών “Σπάσαν τα Νερά” στο Πλωμάρι

“Σπάσαν τα Νερά” στο Πλωμάρι

575
6

Όχι δε γεννάμε, απλώς λάβαμε ένα E-mail από αναγνώστη του blog που αναφέρει ότι επί μια εβδομάδα έχει σπάσει ένας σωλήνας νερού σε κεντρικό σημείο του Πλωμαρίου και οι αρμόδιοι κωλυσιεργούν γιατί λόγω Καλλικράτη πλέον για να πάρουν μπρος και να στείλουν εργάτες να έρθουν να το φτιάξουν χρειάζονται 3 εγκρίσεις!!! Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που λάβαμε.

Διαβάστε για τα χάλια τους:

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
Σου γνωρίζω παρακάτω το εξής θέμα ενδεικτικό σε πιά κατάσταση βρισκόμαστε σαν Δημοτική Κοινότητα του Καλλικράτη και πού οδηγείται γενικά ο τόπος μας.
Εδώ και μιά εβδομάδα έσπασε ένας σωλήνας νερού σε κεντρικό σημείο του Πλωμαρίου -συγκεκριμένα στο κέντρο του Πάρκου επιφανειακά – και ο κάθε διερχόμενος το ακούει που τρέχει από 10 μέτρα.Ειδοποιήθηκαν στην Δημοτική κοινότητα επανηλειμένα .Υπάλληλος του πρώην Δήμου μας είπε ότι το ξέρουν όλοι το θέμα αλλά χρειάζονται 3 εγκρίσεις για να επιληφθούν του θέματος.

Η ΔΕΥΑΜ (υπηρεσία ύδρευσης του πρώην Δήμου Μυτιλήνης νυν αρμόδια για αυτάσ τα θέματα δεν έχει κάνει μέχρι τώρα τίποτα.Ενας παληός εργάτης του πρώην Δήμου Πλωμαρίου πήγε να το φτειάξει αλλά δεν μπόρεσε μόνος του χρειάζεται κάποιο υδραυλικό ο οποίος βέβαια ζητά να πληρωθεί.) Ακόμα δεν το έφτειαξαν. Το νερό συνεχίζει και τρέχει επί μιά βδομάδα.
Κάνε ότι μπορείς να δούμε τι θα γίνει. Και είμαστε ακόμα στην αρχή της τουριστικής περιόδου……
Φιλικά

www.plomarinews.gr

Εμείς ως blog λέμε: Να δούμε θα έχουμε γεννήσει μέχρι να έρθουν να φτιάξουν το πρόβλημα; Μπράβο σε αυτούς που φτιάξανε τον Καλλικράτη και σε κάποιους που τον υπηρετούν επάξια.

Στείλτε Το Θέμα Στο Profile Σας Στο Facebook



Facebook comments:

6 COMMENTS

  1. Ο πρώην δήμος Πλωμαρίου δε έχει υδραυλικούς; Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μόνιμος υπάλληλος σε αυτή τη θέση ή κάνω λάθος;

  2. Θυμάμαι καιρό πριν που σηζητούσαμε για τον καλλικράτη και λέγαμε ότι αμα σπάσει ένας σωλήνας τι θα γίνει; Είδαμε λοιπόν τι έγινε. Είμαι μια εβδομάδα σπασμένος και τρέχει το νερό!!! Ο κ. Πολίτης και το Δημοτικό Συμβούλιο τι έχει να πει τώρα;

    Θα μπορούσαμε να κάνουμε “ρεφενέ” οι κάτοικοι του Πλωμαρίου και να πληρωθεί ο υδραυλικός, αλλά δεν είναι και το καλύτερο γιατί κάθε φορά που θα γίνεται αντίστοιχη ζημιά θα τα πληρώνουμε από την τσέπη μας;

  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΝΑΤΣΟ ΧΑΘΗΚΑΤΕ……ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ???ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΗΣ…..Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΘΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΠΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ???ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ???

  4. Να κάνω κάποιες διευκρινήσεις με αφορμή το “ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΝΑΤΣΟ”

    Σε αυτό το blog ο καθένας που αποφασίζει να γράψει σχόλιο λέει τη γνώμη του και εκφράζει καθαρά τον εαυτό του και τις θέσεις του. Αυτό φυσικά σημάνει ότι δεν εκφράζει απαραίτητα το blog. Ταύτιση απόψεων μεταξύ πολλών αναγνωστών δεν σημάνει ότι είναι και οι θέσεις του blog. Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων και με μένα που είμαι διαχειριστής του παρόντος blog αλλά είναι και δικό μου δικαίωμα να έχω άποψη και να την εκφράζω.

    Δε θα ανεχτώ στο μέλλον από κάποια κομματικά στελέχη της τοπικής κοινωνίας που ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν, να σταμπάρουν εμένα προσωπικά για γραφόμενα άλλων επειδή δεν εξυπηρετούν τα κομματικά τους συμφέροντα ούτε αυτοί που γράφουν κάποιο σχόλιο αλλά ούτε και γω. Και σας το λέω κομψά. Όποιος έχει αντίθετες απόψεις μπορεί κόσμια να τις εκφράσει. Πληκτρολόγιο όλοι έχετε, δε χρειάζεται κάτι άλλο…

  5. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΤΟ ΒΟΥΝΑΤΣΟ……….ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG…..

  6. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει όποιον υποψήφιο Δήμαρχο θέλει.
    Το αν πολλοί αναγνώστες υποστήριξαν τον Βουνάτσο είπα και στο παρελθόν είναι δικό τους θέμα και δεν αφορά τις θέσεις του Blog. Αρκετοί υποστήριξαν τον Γ. Πάλλη που ήταν υποψήφιος με τον Σύριζα και τους Οικολόγους.

    Είναι λάθος όμως να χαρακτηρίζεται το Blog Βουνατσικό επειδή οι πιο πολλοί αναγνώστες υποστήριξαν τον συγκεκριμένο υποψήφιο και να με σταμπάρουν εμένα προσωπικά κάποια άτομα προσκείμενα κυρίως στο Πασοκ στο Πλωμάρι και να λένε ο Δημήτρης ο Μαλλιαρός είναι Βουνατσικός. Όπως όλοι έχω και γω δικαίωμα ψήφου. Ποιο το πρόβλημα σας; Σας απαγόρευσε κανείς να βγείτε σε αυτό το blog να πείτε τη γνώμη σας;

    Λάσπη δε ρίξαμε σε κανέναν στις εκλογές όπως έκανε ένα Μυτιληνιό ανώνυμο blog, αλλά εκεί σας βόλευε γιατί η λάσπη πήγε κυρίως στον Παύλο Βογιατζή της ΝΔ.
    Αλλά δε τόλμησε κανένας να έρθει να μου πει κάτι μπροστά μου. Το blog θα υπάρχει για να αναδείξουμε τα προβλήματα του Πλωμαρίου. Δεν είμαστε μάγοι ούτε και επαναστάτες του πληκτρολογίου. Όσο μπορούμε θα βοηθάμε ώς πολίτες Πλωμαρίου έστω και εάν είμαστε μακριά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here