Home Ενημερώσεις ΕΠΕΙΓΟΝ-Μέχρι και τα γραφεία ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ στη Μυτιλήνη

ΕΠΕΙΓΟΝ-Μέχρι και τα γραφεία ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ στη Μυτιλήνη

545
5

Καλή η πρωτοβουλία πολιτών για τα 5€ του Κέντρου Υγείας, αλλά υπάρχουν φλέγοντα ζητήματα που δεν έθιξαν οι “αγωνιστές”. Δηλαδή ενώ καταργήθηκε και δεν λειτουργεί η υπηρεσία που εξυπηρετούσε όλους τους αλλοδαπούς του Πλωμαρίου (υπεύθυνος υπάλληλος Ιωάννης Χαλδέζος) ήτοι 490 ανθρώπους περίπου, δεν κουνήθηκε φύλλο.


Όποιος από αυτούς τους ανθρώπους χρειαστεί ένα οποιοδήποτε έγγραφο, μία οποιαδήποτε βεβαίωση πρέπει να κάνει 84 χλμ για να πάει στο Δήμο Λέσβου, παρότι θα μπορούσε να το βγάλει από το Πλωμάρι αφού ο υπάλληλος υπάρχει ακόμη, υπάρχουν δε συστήματα on line εξυπηρέτησης.
Γνωρίζει η Πρωτοβουλία πολιτών ότι μετακομίζουν στη Μυτιλήνη μέχρι και τα γραφεία των υπαλλήλων από το Δήμο Πλωμαρίου. Τώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, φορτώνονται γραφεία (Τάκαρος φορτώνει) για να πάνε στη Μυτιλήνη. Πριν μερικές ημέρες μετακομίστηκε ένας από τους υπολογιστές του Δημοτολογίου, και δεν μπορούσαν να βγάλουν πιστοποιητικά. Ο Αντιδήμαρχος ποιες ημέρες είναι στο Πλωμάρι για να εξυπηρετεί και να υπογράφει ότι χρειάζεται;
Θα μείνουμε αδρανείς σε ολα αυτά; Μας απογυμνώνουν εντεχνα και δεν παίρνουμε χαμπάρι. Που είναι οι υποσχέσεις ότι τίποτε δεν θα αλλάξει, κανένας υπάλληλος δεν θα μετακινηθεί κλπ.

Εμμανουήλ Π. Αρμενάκας


Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. Αν είναι έτσι ας μας νοικιάσουν σπίτια οι κυβερνήσεις να πάμε να μένουμε όλοι οι Λέσβιοι στην πόλη της Μυτιλήνης.

    Σιγά – σιγά σβήνουν την επαρχία.

  2. MPIZIRISAMI NA KATIVASOUMI K’DIMARXIA AP’ K’PLAGIA.TORA K’MITAKOUMIZOUMI SK’MITILIN.TOU MONOU P’MAS APOUMEN INI NA METADIMOUTEPSOUMI STA PSARA.TOTI MONOU THA FHARISTITHOUN TA TZA TS’MITILINS…………

  3. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΟΛΥΒΙΑΤΕΣ,ΠΕΤΡΙΑΝΟΙ,ΕΡΕΣΟΤΕΣ,ΑΝΤΙΣΙΩΤΕΣ,ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΩΤΕΣ,ΑΓΙΑΣΟΤΕΣ,ΠΛΩΜΑΡΙΤΕΣ,ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΑΝΟΙ,ΓΕΡΑΓΩΤΕΣ,ΠΟΛΥΧΝΙΑΤΕΣ,ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΕΝΔΟΞΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΕΝΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

  4. Mexri prothnos h plhocyfia ton politikwn, poy koroideyan ton kosmaki, htan dikigoroi……eipan……. jeipan……..

  5. εαν δεν οργανωθουμε και δεν αντισταθουμε τοτε η ολοσχερης υποβαθμιση της ζωης μας στο πλωμαρι ειναι σιγουρη…δεν βλεπουμε ομως να γινεται τιποτε το οργανωμενο στο τοπο μας και φυσικα οτι κινηση κι αν γινει θα ειναι στο τελος καπελωμενη απο καποιο κομμα …..αληθεια τι εγινε η ΔΕΠΠ?
    εμεινε στα χαρτια ως μια καλη και ομορφη ιδεα……ειμαστε αξιοι της τυχης μας…..μας ενδιαφερει, να πινουμε το ουζο μας ,να πετροβολουμε ο ενας τον αλλο, το κουτσομπολιο, η κουτοπονηρια ,ο εγωισμος,η ζηλεια.ο φθονος και περιμενουμε απο τους αλλους να κανουν κατι….ποιους αλλους ?δεν υπαρχουν αλλοι ,ειμαστε μονο εμεις, κανενας αλλος, αν δεν προστατευσουμε αυτα που εχουμε θα τα χασουμε ολα και ηδη χασαμε πολλα…..
    πρεπει καποτε να ασχοληθουμε με τον τοπο μας και την ποιοτητα της ζωης μας…..ποτε?δεν υπαρχει καιρος για χασιμο,καθε μερα αδρανειας που περναει η κατασταση χειροτερευει……..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here