Home Θέσεις Προς τον admin και όλους τους bloggers του Plomari news

Προς τον admin και όλους τους bloggers του Plomari news

548
3

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω, πως λυπούμαι για την τροπή που πήρε το θέμα αν και δεν θα έπρεπε να εξελιχθεί κατά αυτόν τον τρόπο αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Μετά από παρέμβαση του admin, το άρθρο (Government vs citizen)κατέβηκε από το blog καλώς η κακώς, αν και θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας καινούριας γραμμής για το Blog και τον τόπο μας.

Δυστυχώς για ευνόητους λόγους πολλοί από εμάς δεν μπορούν να αναφερθούν επώνυμα λόγω κοινωνικής τους θέσης η για οποιοδήποτε άλλον λόγο τον οποίον είναι σεβαστός από εμένα τουλάχιστον. Προσωπικά θέλω να ξεκαθαρίσω τις θέσεις μου και να σας πω πως το μόνο που με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει είναι το γενικό συμφέρον αυτού του τόπου και αυτής της χώρας. Πιστεύω πως μαζί θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κάτι σωστό και εποικοδομητικό για τον τόπο μας αρκεί να βρούμε την σωστή φόρμουλα και τον σεβασμό απέναντι ο ένας στον άλλο. Θα μπορούσα να αλλάξω το (Nickname από Public Enemy) σε Γιάννης Κοκκινοτρίχης για παράδειγμα και να γράφω με όνομα και επώνυμο, θεωρώ όμως πως είναι ανούσιο. Η ουσία είναι πως υπάρχουν άνθρωποι μέσα σε αυτήν την κοινότητα στην οποία συνυπάρχουμε που δεν είναι ευχαριστημένοι η δεν συμφωνούν με την κατάντια που έχει πάρει αυτός ο τόπος. Έχουμε υποβαθμιστεί σαν πολίτες σαν άνθρωποι και σαν κοινότητα. Το Πλωμάρι κατά την γνώμη μου πάσχει από ανθρώπους διορατικούς και πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να προωθήσουν την πόλη μας και εμάς του ίδιους σε ένα καλύτερο μέλλον για να βγει επιτέλους από την αφάνεια και τον παραγκωνισμό στον οποίον υπέστη όλα αυτά τα χρόνια. Πέραν από κάθε πολιτικό πιστεύω, πρέπει να ενωθούμε σαν άνθρωποι και σαν Πλωμαρίτες από κάθε άκρη της Γής ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε την ανάπτυξη στο Πλωμάρι. Η κατάσταση είναι ήδη μη αναστρέψιμη και πολύ σύντομα θα επέλθει και το τελειωτικό χτύπημα. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε σε όλα. Όμως το να καθόμαστε και να ξεκατινιαζόμαστε κάτω από κάθε άρθρο να ειρωνευόμαστε και να σχολιάζουμε αρνητικά o ένας τον άλλο συμβάλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ελπίζω σύντομα να οργανωθούμε προς το κοινό όφελος ειδάλλως………………

Με σεβασμό
Public enemy

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΠΗΡΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝ.
    ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ.
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΝ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.
    ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

  2. Πάλι τα ίδια θα λέω; Πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Έβγαινε ο ένας έγραφε κάτι απαντούσε ο άλλος. Ποιο το νόημα; Απλά σβήστηκαν όλα τα σχόλια εφόσον ήταν εκτός θέματος. Λογοκρισία κάνουν οι δημοσιογράφοι εγώ δεν είμαι.

    Είπαμε τα σχόλια πήραν λάθος τροπή. Ούτε θέμα λογοκρισίας υπάρχει ούτε φίμωσης. Αυτά είναι άγνωστες λέξεις για μένα. Έχω κουραστεί να διαβάζω ότι κάποιοι δεν θα ξαναγράψουν.

    Αν πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να μη γράφετε είναι επιλογή σας. Πες μου Jim εσύ που γράφεις τόσο καιρό είχα σβήσει ποτέ κάποιο σχόλιο σου; Ειδικά κάτι που είχες γράψει ήταν βαρύ και αναφερόταν σε φοροδιαφυγή κάποιων στο γήπεδο 5χ5. Δεν το είχα σβήσει τότε κάτι που ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα.

    Δεν μπορείς τώρα να λες ότι εγώ πάω να σας φιμώσω. Το blog κάποιοι άλλοι που μας διαβάζουν θέλουν να το φιμώσουν με αποτέλεσμα να φιμώνουν και τις δικές σας φωνές.

    Την Δεύτερη Κυριακή των εκλογών που πήγα να ψηφίσω μου λέγαν κάποιοι στο Πλωμάρι κακώς γράψατε αυτό, κακώς γράψετε το άλλο, υπήρχε ένα κλίμα π.χ. εις βάρος του Βαρβαγιάννη, υπήρχε κλίμα υπέρ του Βουνάτσου, σε έχουν σταμπάρει ως Βουνατσικό και άλλες διάφορες βλακείες άκουσα τότε. Για ότι γράφουν όλοι εδώ μέσα είτε επώνυμα είτε ανώνυμα εγώ τα χρεώνομαι και κάθε φορά που πάω διακοπές στο Πλωμάρι με βλέπουν στο δρόμο κάποιοι με μισό μάτι. Και μου λες για λογοκρισία και φίμωση; Εμένα έπαιρνε ο Δήμαρχος τηλέφωνο νευριασμένος να ζητήσει το λόγο για πράγματα που γράφτηκαν.

    Τι νόημα είχε να υπάρχουν κάποια από τα προηγούμενα σχόλια που πήραν στραβό δρόμο;

    Απλά πολλές φορές δίπλα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι για να παραμείνει ανοιχτό το blog. Σας συνιστώ ηρεμία. Έχουμε ένα κοινό στόχο, ανησυχούμε για το Πλωμάρι. Αυτό είναι όλο, ας λείψουν οι εντάσεις και οι εγωισμοί.

    Είπα να είναι χαλαρό το blog στο θέμα του σχολιασμού αλλά είδα ότι δεν γίνεται. Αν δεν πέσουν οι τόνοι κάτι πρέπει να γίνει.

    Και όπως βλέπεις έβαλα αυτή την απάντηση του Public Enemy που κάνει κάποιες διευκρινίσεις. Σε επικοινωνία που είχαμε καταλήξαμε ότι ούτε εκείνος μπορεί να γράφει επώνυμα, αλλά ούτε και γω μπορώ να δημοσιεύω ανυπόγραφα άρθρα. Άρα προς το παρόν προχωράει το blog ως έχει.

  3. Γιαti kirie jim; Καλως βγηκαν τα σxoλια που ηταν ασχετα με το party ton Plomariton. Τι σχεση εχει το party me tous kavgades; Σε αλλα blog yparxei prota elenxos gi auta pou dimosieuonte. Εδω oτι γραψει ο καθενας βγαινει κατευθειαν. και ο admin ti fteei ama malonoyn gia tous ψαλτες και τον παπα καιαμα καποιος βριζει;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here