Home Δελτία Τύπου Βροντερό όχι στον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ μερικής απασχόλησης

Βροντερό όχι στον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ μερικής απασχόλησης

630
9

Αυτό που δεν πέτυχε ο Καλλικράτης να συνενώσει το Πλωμάρι με τη θερμή το κατάφερε ο κ. Βουνάτσος προκειμένου να διατηρήσει τις λεπτές και πολύ εύθραυστες ισορροπίες στο εσωτερικό του συνδυασμού του έτσι είδαμε αντιδήμαρχο Θερμής και Πλωμαρίου μερικής απασχόλησης όταν στο Πλωμάρι υπήρχαν ένας δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι μόνιμοι κάτοικοι και δεν επαρκούσαν.

Ο ίδιος αν και Πλωμαρίτης ανέλαβε τις αντιδημαρχίες Πέτρας και Μυτιλήνης. Η δημοτική οργάνωση Λέσβος Δημιουργική Πορεία καταγγέλλει το γεγονός υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο οποίος κατηγορούσε τον Καλλικράτη αποκαλώντας τον <<Κακοκράτη>> κατάφερε να γίνει Καλλικρατικότερος του Καλλικράτη. Αυτή η μοίρα που μας επιφύλασσε ο συμπατριώτης μας κατά τα άλλα Δημήτρης Βουνάτσος για το Πλωμάρι.

ΓΙΑΝΟΥΛΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Facebook comments:

9 COMMENTS

  1. Ουκ εν το πολλώ το εφ.
    Το λες και εσύ: υπήρχαν “πολλοί και κάτοικοι” και ΔΕΝ επαρκούσαν.

    Παιδιά ξυπνήστε: Σε όλη την Ελλάδα, στη κρατική μηχανή, σε όλες τις υπηρεσίες, σε όλες τις εταιρείες, στον δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα, παντού γίνονται περικοπές.

    Την Ελλάδα που ξέρατε ξεχάστε την.
    25 νοματαίοι πάνω στον -όποιον- Δήμο, να δουλεύουν χαλαρά, με το καφεδάκι ΔΕΝ υπάρχει πια. Σε υπηρεσίες, εταιρείες εργαζόμενοι ξεκούραστοι που σερφάρουν στο ίντερνετ και κοροϊδεύουν τον διευθυντή όταν μπαίνει, ανοίγοντας το “παράθυρο” εργασίας του υπολογιστή, ΔΕΝ υπάρχει.

    Δήμαρχος, αντιδήμαρχος, παραδήμαρχος, και αυτός που κάνει αέρα στον δήμαρχο ΔΕΝ υπάρχει. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι μη αναστρέψιμη και θα πορευτούμε εκ των ενόντων. Στόχος να “βγει δουλειά” και έργο. Με ότι μέσο υπάρχει.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΗΣ

  2. Άντε να δούμε πότε θα ασχοληθούν και οι Πλωμαρίτες με τα “του οίκου” τους…
    Από τις 20 Μαΐου που αποφάσισαν ομοφώνως στο δημοτικό συμβούλιό τους να προσφύγουν δικαστικά ενάντια στο χωροταξικό…οι εξελίξεις τρέχουν και η προσφυγή τους έμεινε στο συρτάρι…
    Αλλού, στη Λεσβιακή περιφέρεια,
    – είδαμε παραιτήσεις κομματικών συντονιστικών,
    – είδαμε προσφυγές στα δικαστήρια,
    – είδαμε απαιτήσεις για δημοψήφισμα ενάντια στον ένα δήμο,
    – είδαμε να περιφρονούν “καρέκλες” και αξιώματα…
    “ΘΕΛΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΜΑ ΤΟΥ”

  3. Γιάννη τι δουλειά να βγει;Κάπως ρομαντικό μου ακούγεται! Βέβαια κατά περίπτωση όσα λες για τους υπαλλήλους που δε σέβονταν τη δουλειά τους ισχύουν όμως το θέμα δεν είναι κει. Το θέμα είναι πως η κυβέρνηση επιχείρησε να επιβάλλει τον καλλικράτη χωρίς να έχει οργανώσει το σύστημα. Δε δουλεύει τίποτα. Σε πρακτικό επίπεδο υπάρχει αδυναμία εφαρμογής.Ένα πιστοποιητικό ζητάς και δεν μπορούν να το εκδόσουν γιατί λέει δεν υπάρχει νέα σφραγίδα!!!Η οικονομία έχει καταρρεύσει. Η Ελλάδα είναι στάσιμη τούτη τη στιγμή επικίνδυνα. Επιχείρησαν να χτίσουν ένα οικοδόμημα χωρίς τα υλικά. Χτίζεις σπίτι άμα δεν έχεις τα υλικά;
    Το μόνο που πιστεύω πως χρειάζεται η νέα δημοτική αρχή είναι καλή δύναμη. Σίγουρα πελαγοδρομεί και καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα να πληρώσει τα σπασμένα αλλονών. Κοινώς να φέρει στα ίσια του ένα μπάχαλο για το οποίο δεν ευθύνεται αλλά παρέλαβε και καλείται να το διαφεντέψει. Έτσι τουλάχιστον τα βλέπω.
    Επιχείρησαν να επιβάλλουν ανεφάρμοστα πλάνα. Θα τα δουν οι κυβερνώντες να καταρρεόυν και να τους συμπαρασύρουν. Αμφιβάλλω αν θα το παραδεχτεί και τότε ακόμη ο σοφός και φωστήρας Ραγκούσης.

  4. Suave, mari magno turbantibus aequora ventis, e terra magnum alterius spectare laborem,
    ‘It is pleasant, when the winds are buffeting the waves on the great sea, to watch from the land the great struggle of another…’
    ‘Η ώξου απ του χουρό πουλλά τραγούδια λέγις.
    Τόσες μέρες αγαπητοί συμπολίτες και μη, βλέπω ακούω και διαβάζω την δυσαρέσκεια αρκετών για τον νέο δήμο και για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι ανέλαβαν επιτέλους τα καθήκοντα τους στον πρώην δήμο Πλωμαρίου και νυν δήμο Λέσβου.Όλοι αρπάξαμε από ένα πληκτρολόγιο και μια καρέκλα και αρχίσαμε να μιλάμε για τα προβλήματα του τόπου να πικάρουμε και να κριτικάρουμε. Βγες εσύ να μπω εγώ, δεν κάνεις εσύ για την ‘καρέκλα’ άσε να μπει ο άλλος που τα ξέρει καλύτερα.
    Θα ήθελα να θέσω όμως κάποιες ερωτήσεις σε όλους όσους παρακολουθούν την κατάντια αυτού του τόπου και γενικά της χώρας.
    Εμείς,όλοι εμείς οι πλωμαρίτες, τι κάνουμε για τον τόπο μας!? Που βρισκόμαστε και ποίες είναι οι ιδέες μας για την ανάκαμψη αυτού? και άλλες πολλές ερωτήσεις που στο τέλος δεν έχουν καμία σημασία παρά μόνο οι απαντήσεις άρα και το αποτέλεσμα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί για την κατάντια αυτής της χώρας.Όλοι συμβάλουμε και είμαστε συνυπεύθυνοι για την αθλιότητα.Σε όλα. Πρέπει να πάψουμε να σκεπτόμαστε τι κακό κάνουν οι άλλοι αλλά τι καλό μπορούμε να κάνουμε εμείς.
    Καλό θα ήταν λοιπόν πρώτα απ όλα να περιμένουμε να κυλήσει λίγο ο καιρός και να ελπίζουμε πως αυτοί οι άνθρωποι που ανέλαβαν ίσως έχουν να δώσουν κάτι καλύτερο από τους προηγούμενους και συνάμα ευ όσον λοιπόν ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ για τον τόπο μας, να δημιουργήσουμε μια ομάδα με έναν αντιπρόσωπο για να καταθέσει ιδέες και προτάσεις(μαζί με τον τρόπο υλοποίησής τους) για την ανάκαμψη του Πλωμαρίου για την προβολή του, το βιοτικό και πολιτισμικό επίπεδο του.Αρα το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο με ιδιωτικές πρωτοβουλίες υλοποιείτε ένα καλύτερο μέλλον για μας. Μην περιμένετε θαύματα από καμιά κυβέρνηση.
    Ούτε και από κανέναν δήμο. Ο νους είναι το μέτρο του ανθρώπου, αυτό πρέπει να θυμόμαστε για να παράγουμε έργο σωστό. Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο πριν αρχίζουμε να (θάβουμε) και ας ρίξουμε μια ματιά γύρω μας να δούμε το έργο των πρώην ενός δήμαρχου και των δύο αντιδημάρχων. RES, NON VERBA. Από όλους μας.

  5. Τότε τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν.

  6. mytilinis petras kai plomarioy loipon kati san psomiadi moy moirizei kai prepei na ehome to noymas oi plomaritais . prepei na katalavoyn oti
    exoyme dukaiwma na ehoyme dromo, kai einai ypohrewsu tous na mas
    dwsoyn kai grugori sygkinwnia, kai ypuresiais opws exoyn olais oi polois
    giati oi boynatsikoi den to xeroyn . an to uxeran tha drepotan na ektethoyn xana, kai xana, kai xana, giati pera vrehei, fwnais loipon mehri na broyn ta hrumata apo oloys mas .aliws mudeniku anohu.
    giati kata emena aytoi einai ikanoi na meinoyn monoi toys stu mutilini kai na mun katalavoyn oti einai monoi toys panw sto nusi

  7. νομιζω οτι πρεπει οι πλωμαριτες να αντισταθουν και να οργανωθουν για να
    αντιμετωπισουν αυτα που ερχονται,η αντιδημαρχια και το τοπικο συμβουλιο πρεπει να προσπαθησει, να μην φυγουν οι υπηρεσιες απο το πλωμαρι εφορια,αστυνομια,πυροσβεστικη,δικαστηριο.κλπ και κατι ακομη πρεπει να σταματησουμε να σκεφτομαστε πως και που θα πιουμε το ουζακι μας και να γινουμε ενεργοι πολιτες,μονο ετσι θα αντισταθουμε στη λαιλαπα που ερχεται…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here