Home Ενημερώσεις Έφυγε από τη ζωή η Ρηνούλα Μιχαλέλη από την Κουρνέλα

Έφυγε από τη ζωή η Ρηνούλα Μιχαλέλη από την Κουρνέλα

8775
0

Γράφει ο Δημήτρης Μαλλιαρός. Τα άσχημα μαντάτα για μια συντρόφισσά συνοδοιπόρο. Εχτές το βράδυ έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη Μιχαλέλη, η αγαπημένη μας Ρηνούλα από την Κουρνέλα. Δασκάλα ζωγραφικής συμβάλλοντας στην ανάδειξη των χώρων πολιτισμού στο Πλωμάρι, μέλος χορωδιών σε Μυτιλήνη και Πλωμαρί, με πλούσιο έργο στον πολιτισμό και ενεργή κοινωνικοπολιτικά για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία. Διετέλεσε επίσης Διευθύντρια του Γηροκομείου Πλωμαρίου και Διευθύντρια στο Δήμο Μυτιλήνης

Για όλους εμάς τους πιο νέους στην πάλαι ποτέ Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πλωμαρίου, η Ρηνούλα ήταν σαν μητέρα μας και ήταν η ψυχή της οργάνωσης και σε κάθε εκλογική μάχη σε αυτοδιοικητικό και εθνικό επίπεδο. Είχα την τιμή να είμαστε μαζί σε όλες τις εκλογικές και όχι μόνο μάχες από το 2012 μέχρι σήμερα. Δυστυχώς δεν θα κάνουμε ξανά μαζί της τη κουβέντα για τη λύση των προβλημάτων της αγαπημένης της Κουρνέλας.

Η κηδεία της θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο Πλωμαρίου αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 15:30. Οι δικοί της άνθρωποι επιθυμούν εις μνήμη της αντί στεφάνου όσοι θέλουν να στηρίξουν οικονομικά τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου.

Σύλλογος Καρκινοπαθών ΛΈΣΒΟΥ
Μπορούν είτε να πάνε από τα γραφεία στην Ερμού 229 στη Μυτιλήνη είτε μέσω τραπέζης:
EUROBANK
IBAN GR7402607660000350200117678

Ειρήνη Μιχαλελη του Μιχαηλ
Γεννήθηκε το 1955 στο Πλωμάρι, Λέσβου.
Τελείωσε τη σχολή γραμματέων.
Διευθύντρια του Γηροκομείου Πλωμαρίου
Διευθύντρια στο Δημο Μυτιλήνης
40 χρόνια μέλος της χορωδίας Μυτιληνης
Τα τελευταία 10 χρόνια μετά την σύνταξη της έκανε μαθήματα ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο Πλωμαρίου, διέμενε στην Κουρνελα Πλωμαρίου.
Ενεργή κοινωνικοπολιτικά

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here