Home Δήμος Μυτιλήνης Διαψεύδει τον Κ. Μπλάνη ο Δήμος Μυτιλήνης για το θέμα των καναλιών...

Διαψεύδει τον Κ. Μπλάνη ο Δήμος Μυτιλήνης για το θέμα των καναλιών και τη δωρεά Κουφέλου

4157
0

Με σημερινή του ανακοίνωση, ο Δήμος Μυτιλήνης ουσιαστικά διαψεύδει τον Υποψήφιο με το συνδυασμό του κ. Πανάγου Κουφέλου, κ. Κώστα Μπλάνη για τα όσα ανέφερε σε ανακοίνωση του για τα τηλεοπτικά κανάλια και την δωρεά του επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης:

Με αφορμή τις δηλώσεις που γίνονται από υποψήφιο για τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και με στόχο να ενημερωθούν σωστά οι δημότες μας, σας πληροφορούμε για τα παρακάτω:

α) Με ενέργειες του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, εξασφαλίσθηκε δωρεάν παραχώρηση ιδιωτικής έκτασης 50 τ.μ. στη θέση ΒΙΓΛΑ της Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε) Πλωμαρίου, για την εγκατάσταση κεραίας λήψης και εκπομπής τηλεοπτικού σήματος για τις ανάγκες των Τοπικών Κοινοτήτων Πλωμαρίου, Πλαγιάς, Τρύγωνα, Ακρασίου και Μεγαλοχωρίου.

β) Με μέριμνα και δαπάνες του Δήμου Μυτιλήνης δημιουργήθηκε η υποδομή για την εγκατάσταση της κεραίας.

γ) Με μέριμνα του Δήμου Μυτιλήνης έχει εγκατασταθεί η κεραία.

δ) Με μέριμνα του Δήμου Μυτιλήνης συντάσσεται τοπογραφικό διάγραμμα για την έκδοση οικοδομικής άδειας μικρής κλίμακας και την υποβολή αιτήματος στον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε για ηλεκτροδότηση της κεραίας.

Με την ευκαιρία αυτή, σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης επικοινωνεί εγγράφως, από το Νοέμβριο του 2021, τόσο με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείου όσο και με την εταιρεία DIGEA για την εγκατάσταση αναμεταδοτών για τις περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης που έχουν πρόβλημα τηλεοπτικής κάλυψης.

Πατήστε εδώ για να διβάστε εδώ την ανακοίνωση του Κώστα Μπλάνη.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here