Home Δήμος Μυτιλήνης Παραίτηση Γεωγραφικού Εντεταλμένου χωρίς ιδιαίτερο νόημα, 2 μήνες πριν τις εκλογές

Παραίτηση Γεωγραφικού Εντεταλμένου χωρίς ιδιαίτερο νόημα, 2 μήνες πριν τις εκλογές

6331
0

Από την ενημερωτική ιστοσελίδα Stonisi.gr πληροφορηθήκαμε την παραίτηση του Εντεταλμένου Συμβούλου Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρη Βαρβαγιάννη ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε και την Αντιδημαρχία Οικονομικών(παραιτήθηκε και από αυτή την αντιδημαρχία) στη θέση του Παναγιώτη Κατσαβέλη που παραιτήθηκε και ήδη έχει προσχωρήσει στο ψηφοδέλτιο του Πανάγου Κουφέλου ο οποίος κατεβάζει δικό του ψηφοδέλτιο και ουσιαστικά εξώθησε τον νυν Δήμαρχο, κ. Κύτελη να αποσυρθεί από την κούρσα της εκ νέου διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου. Η υπό διάλυση Δημοτική Αρχή μόνο περισσότερο κακό κάνει στο Πλωμάρι, αντιδήμαρχοι που δεν πατάνε το πόδι τους στα συμβούλια και άνθρωποι που σκέφτονται ήδη τις επόμενες εκλογές για να εξασφαλίσουν καρέκλα.

Η παραίτηση του κ. Βαρβαγιάννη θεωρούμε ότι θα είχε νόημα αν γινόταν τουλάχιστον δυο χρόνια πριν και όχι 2 μήνες πριν τις νέες Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές. Με λίγα λόγια πέρασε άλλη μια χαμένη 4ετία για το Πλωμάρι. Βέβαια δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ότι θέλει, δημοκρατία έχουμε άλλωστε. Από τους πρώτους μήνες το Φθινόπωρο του 2019 είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα από το blog, αλλά και από το δημοτικό συμβούλιο με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης, δεχόμενος μάλιστα πυρά από τις παλιές καραβάνες(πρώην δημάρχους, προέδρους, συμβούλους) της πολιτικής που λέγαν μη μιλάς, μη γράφεις, για το ότι η Δημοτική Αρχή και πολλοί εκ των Αντιδημάρχων έβαζαν το Πλωμάρι σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί δεκάδες άλυτα προβλήματα και να μην έχει δρομολογηθεί κάποιο σοβαρό αναπτυξιακό έργο και ούτε αφήνονται μελέτες για την επόμενη Δημοτική Αρχή. Τελικά οι αυτές οι παλιές καραβάνες άραγε νιώθουν την ανάγκη να ζητήσουν συγνώμη από τους Δημότες Πλωμαρίου για την αποτυχημένη τετραετία. Ο κ. Βαρβαγιάννης άλλωστε με τις δηλώσεις του μας δικαιώνει. Τον περιμένουμε πάντως για μια συνέντευξη eφ’ όλης της ύλης.

Δημήτρης Μαλλιαρός
Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη “Με Πυξίδα Τον Πολίτη”


Ολόκληρο το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα Stonisi.gr

«Τα βρόντηξε» ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης
Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Οικονομικών και χωρικός Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου

Την παραίτηση του από Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Μυτιλήνης αλλά και από χωρικός Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου υπέβαλε ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης.

Εξηγώντας ο κ.Βαρβαγιάννης στο «Ν» τους λόγους της παραίτησης του σημείωσε ότι «έχω σηκώσει ένα τεράστιο βάρος όλα αυτά τα χρόνια στο Πλωμάρι και πλέον και με την αντιδημαρχία Οικονομικών το ποτήρι ξεχείλισε. Είμαι δυσαρεστημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορώ να πληρώσω εγώ τις παραλείψεις άλλων. Δέχομαι τεράστιες πιέσεις από παντού και από τα χωριά τα οποία έχουν μείνει χωρίς εκδηλώσεις παρά το γεγονός ότι τους είχαν υποσχεθεί μουσικές βραδιές και γιορτές.Είμαι πολύ κουρασμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν αντέχω άλλο, αισθάνομαι ότι δεν στηρίχθηκα επαρκώς από αυτούς που μπορούσαν να με στηρίξουν και έμεινα χωρίς βοήθεια και κάλυψη να παλεύω μόνος μου και να τρέχω για ζητήματα της καθημερινότητα και όχι μόνο».

Παραίτηση και από Φραντζέσκο

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Μιχάλης Φραντζέσκος παραιτήθηκε από την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής παραμένει όμως στην Πολιτική Προστασία. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του στο «Ν» υπέβαλε την παραίτησή του από την αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, διότι ο φόρτος εργασίας ήταν πολύ μεγάλος και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Ο κ. Φραντζέσκος σημείωσε ότι η Πολιτική Προστασία είναι σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί ειδικά μέσα στο καλοκαίρι να έχει και άλλες παράλληλες δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση άφησε να εννοηθεί ότι γενικότερα υπάρχει μια μορφή δυσαρέσκειας με πράγματα και καταστάσεις εντός της Δημοτικής Αρχής».

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here