Home Ενημερώσεις Έχουμε τις καλύτερες παραλίες αλλά όχι αντάξια αυτοδιοίκηση – Παράπονα από τον...

Έχουμε τις καλύτερες παραλίες αλλά όχι αντάξια αυτοδιοίκηση – Παράπονα από τον Άγιο Ισίδωρο

2524
0

Δυστυχώς η κατάσταση στο παραμελημένο Πλωμάρι είναι ίσως η χειρότερη των τελευταίων ετών. Προβλήματα στον Άγιο Ισίδωρο που οι αυτοδιοικητικές αρχές τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, ακόμα και όταν υπήρχε ο Δήμος Πλωμαρίου, δεν λύνουν εγκαίρως και διαφημίζει ένα από τα κορυφαία τουριστικά σημεία του νησιού και μια παραλία που κάποτε είχε ψηφιστεί ως 7η καλύτερη παραλία της Ελλάδας.

Πολύς κόσμος επισκέφτηκε το Πλωμάρι το τετραήμερο Παρασκευή 2 Ιουνίου ως Δευτέρα 5 Ιουνίου με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος. Πολλοί ήταν και οι Τούρκοι τουρίστες ενώ από τις 21 Μαΐου έχουν έρθει τα τουριστικά γκρουπ από τις σκανδιναβικές χώρες. Δυστυχώς Δήμος Μυτιλήνης και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε όσες περιπτώσεις έχουν της ευθύνη, η εικόνα του Πλωμαρίου δεν δικαιώνει τους αρμόδιους.

Στον χείμαρρο του Αγίου Ισιδώρου η κατάσταση είναι η εξής, ένα πρόβλημα η δυσοσμία και δεύτερο τα λιμνάζοντα νερά και η λάσπη που δυσκολεύουν ακόμα και τη διέλευση πεζών και οχημάτων. Αυτά τα προβλήματα θα έπρεπε να είχα λυθεί άμεσα και ότι μπορούσε να γίνει νωρίτερα έπρεπε να είχε προβλεφθεί.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here