Home Ενημερώσεις Συνεχίζουμε με έργα #2: Φάκελος χωματερές στην καρδιά του καλοκαιριού

Συνεχίζουμε με έργα #2: Φάκελος χωματερές στην καρδιά του καλοκαιριού

681
0

Εδώ ταιριάζει το “Και ο Άγιος φοβέρα θέλει”. Έπρεπε να γίνει ανάρτηση πρώην αντιδημάρχου στο Facebook με το χάλι που επικρατεί στην αλάνα στα Πλακάκια η οποία έχει μετατραπεί σε μικρή χωματερή για να στείλει ο Δήμος Μυτιλήνης μηχανήματα για να καθαρίσουν;

Τα μηχανήματα ήρθαν σήμερα, μια μπουλντόζα και ένα φορτηγό με κοντέινερ, οι πληροφορίες μας λένε ότι είχε κατατεθεί αίτημα πριν από πολλές ημέρες για να έρθουν να καθαρίσουν, το ότι ήρθαν μια ημέρα μετά την ανάρτηση του πρώην Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Γιώργου Κατζανού ίσως και να είναι τυχαίο ίσως και όχι.

Βέβαια τα προβλήματα ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δεν περιορίζονται μόνο στην αλάνα στα Πλακάκια, χωματερή έγινε ξανά και ο δρόμος προς τα κόκκαλα, το σημείο έχει ξανά σιγά σιγά γεμίσει με κάθε λογής μπάζων και σκουπιδιών.

Προτάσεις στο κενό

Οι προτάσεις μας στη Δημοτική για δημιουργία νοικοκηρεμένου ειδικού περιφραγμένου χώρου με περισσότερα κοντέινερ για την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων, μπαζών και άλλων σκουπιδιών, δυστυχώς έχουν πέσει στο κενό. Ήδη έχουν σχεδόν συμπληρωθεί τρία χρόνια που έχουμε αυτή τη διοίκηση.

Οι ευθύνες είναι μοιρασμένες στο Δήμο, σε αυτούς που πετάνε σκουπίδια και μπάζα, αλλά και στις αρχές.

Όταν όμως θέλουμε τουρισμό τέτοιες εικόνες μόνο κακό κάνουν δίπλα από παραλίες και σε κατοικημένες περιοχές με τους κατοίκους να βλέπουν ότι δεν έχουν το σεβασμό που τους αναλογεί και τους τουρίστες το ίδιο.

Αυτή είναι η κατάσταση στο δρόμο για τα κόκκαλα πολύ κοντά από τον κεντρικό δρόμο.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here