Home Ενημερώσεις Στη Σμύρνη 15 τουριστικοί πράκτορες από Μυτιλήνη, Πλωμάρι και Μόλυβο

Στη Σμύρνη 15 τουριστικοί πράκτορες από Μυτιλήνη, Πλωμάρι και Μόλυβο

748
0

Συναντήθηκαν με Τούρκους συναδέλφους τους και στελέχη της ακτοπλοϊκής εταιρείας που δρομολογεί το καταμαράν. Στο τραπέζι της συζήτησης η προβολή του δρομολογίου και η τιμή του εισιτηρίου. Δεκαπέντε τουριστικοί πράκτορες από Μόλυβο, Πλωμάρι και Μυτιλήνη συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε αποστολή στη Σμύρνη προκειμένου να συναντηθούν με στελέχη της εταιρείας που έχει δρομολογήσει το καταμαράν καθώς και Τούρκους συναδέλφους τους.

Όπως αναφέρει ο κεντρικός τουριστικός πράκτορας της γραμμής Σμύρνη – Μυτιλήνη Φώτης Αβντάν, οι συναντήσεις πήγαν πολύ καλά και οι συζητήσεις κινήθηκαν γύρω από τη μείωση της τιμής και τη δημιουργία τουριστικών πακέτων και από τις δύο πλευρές.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που έγιναν στη Σμύρνη ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Λέσβου Παναγιώτης Χατζηκυριάκος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να γίνει μία καλύτερη προβολή του δρομολογίου στους κατοίκους της Σμύρνης οι οποίοι δεν γνωρίζουν ακόμη ότι υπάρχει απευθείας γραμμή.

«Γενικά το συγκεκριμένο δρομολόγιο χρειάζεται στήριξη και προβολή και από τις δύο πλευρές, Σμύρνη και Μυτιλήνη για να μπορέσει να περπατήσει καλύτερα. Πολλοί κάτοικοι της Σμύρνης αγνοούν την ύπαρξη του δρομολογίου και κλείνουν εισιτήρια για να έρθουν από το Αϊβαλί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται κορύφωση της τουριστικής κίνησης από την Τουρκία λόγω της θρησκευτικής γιορτής του Μπαϊραμιού. Πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ καλύτερα από το πρώτο Μπαϊράμι του Μαΐου και ότι φτάσουμε τουλάχιστον τις 2.000 αφίξεις».

Πηγή: www.stonisi.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here