Home ΚΙΝΑΛ Δήλωση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Ανδριώτη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Δήλωση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Ανδριώτη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

1054
0

Υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ στη Λέσβο, αλλά και για τη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα είναι ο συμπολίτης μας και Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Ανδριώτης. Ακολουθεί η δήλωση της υποψηφιότητας του:

Σήμερα που η κοινωνία μας , είναι περισσότερο από ποτέ στριμωγμένη στα σχοινιά , από τα πολλά προβλήματα, που την απασχολούν και τα οποία προέρχονται από τις πολιτικές που εφαρμόζονται, το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ συνεχίζει την προσπάθεια πολιτικής οργάνωσης του , με στόχο να φέρει την ΠΟΛΙΤΙΚH και τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της κοινωνίας στο προσκήνιο.
Σε αυτήν την προσπάθεια , δεν θα μπορούσα να είμαι απών. Θέτω λοιπόν την υποψηφιότητα μου για τις προσεχείς εκλογές της 8ης Μαΐου, για τα όργανα του κόμματος, σε επίπεδο νομού , και για την ανάδειξη συνέδρων , στην κρίση των μελών του κόμματος , με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να δώσουμε την εναλλακτική πολιτική πρόταση στην πατρίδα μας

Οι εσωκομματικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν στο καφενείο Αθανασιάδειον, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022. Η διαδικασία είναι ανοιχτή και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, αλλά και όσοι θέλουν να εγγραφούν την ίδια μέρα που ξεκινά η διαδικασία τη ψηφοφορίας.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here