Home Ανακοινώσεις Τετάρτη 27/4/2022 το τελευταίο αντίο στον Στρατή Ψαρρά – Η επιθυμία της...

Τετάρτη 27/4/2022 το τελευταίο αντίο στον Στρατή Ψαρρά – Η επιθυμία της οικογένειας

1072
0

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”. Την Τετάρτη 27-04-2022 το τελευταίο αντίο στο Τάκη Ψαρρά στην Αθήνα – Ψήφισμα του Συνδέσμου Πλωμαριτών.

Η εξόδιος ακολουθία για το τελευταίο αντίο στο Τάκη Ψαρρά θα τελεστεί την Τετάρτη 27 Απριλίου στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης . Επιθυμία της οικογένειας να τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία σε αυστηρό οικογενειακό κύκλο.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθεί οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση στο Σύνδεσμο Πλωμάριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος μετά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη ή στο Γηροκομείο Πλωμαρίου.
(Με αιτιολογία εις μνήμην Τάκη Ψαρρά)

Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Ο Λέσβιος” πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”, κατά την έκτακτη κατεπείγουσα τηλεδιάσκεψη / συνεδρίαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της 25-04-2022, μετά από εισήγηση του Προέδρου Καϊσίδη Χρήστο, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του μέλος του Συνδέσμου Τάκη Ψαρρά και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντα

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιου, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα ευπατρίδη Τάκη Ψαρρά και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, που υπηρέτησε τον θεσμό της πολιτιστικής κληρονομιάς, ως Πρόεδρος αλλά και σαν μέλος του Δ.Σ. και διακρίθηκε για την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο του τόπου μας το Πλωμάρι και το Μεγαλοχώρι,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

• Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντα.
• Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα συνεδρίαση του Δ.Σ., όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή της.
• Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντα αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο γηροκομείο του Πλωμαρίου εκ μέρους του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής ” Βενιαμίν ο Λέσβιος ” και του Δ.Σ.
• Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας.
• Να δωθεί χρηματικό ποσό στο γηροκομείο Πλωμαρίου εις μνήμην του εκλιπόντα Τάκη Ψαρρά .
• Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο σύλλογος αλλά και στα site του Πλωμαρίου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τέλος
• Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Αφού συντάχθηκε το παρόν ψήφισμα, υπογράφεται ως ακολούθως:

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Καϊσίδης
Ο Γενικός Γραμματέας
Βασίλειος Βαλάκος

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here