Home Ενημερώσεις Έφυγε από τη ζωή ο Στρατής Ψαρράς

Έφυγε από τη ζωή ο Στρατής Ψαρράς

1480
0

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Ο Λέσβιος” Στρατής Ψαρράς έφυγε από τη ζωή. Το Στρατή τον γνωρίζαμε προσωπικά και πάντα είχαμε επικοινωνία για τα θέματα του Πλωμαρίου μιας και μέχρι τώρα ήταν ενεργός πολίτης και μάλιστα ήταν υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 έχοντας μακρά πορεία στα κοινά ενώ είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πλωμαρίου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Να τονίσουμε ότι η απώλεια του Στρατή είναι η τρίτη τα τελευταία χρόνια, ανθρώπων που ήταν στην Προεδρία του Συνδέσμου μετά τους Δημήτρη Χαλαυτή και Μαρία Κανελοπούλου. Αιωνία η μνήμη τους.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σύνδεσμος Πλωματιτών Αττικής και η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από παλαιότερη αποκριάτικη ουζομάζωξη του Συνδέσμου όταν ο Στρατής ήταν Πρόεδρος

Η Ανακοίνωση του Συνδέσμου Πλωμαριτών:

Στη δύσκολη θέση της αναγγελίας μιας δυσάρεστης είδησης: Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπημένος συμπατριώτη μας και πρώην πρόεδρος καθώς και πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, κ. Ευστράτιος (Τάκης) Ψαρράς σε ηλικία 86 ετών.

Από τα δυναμικά και ιδρυτικά μέλη τού Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”.
Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.
Τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της από όλους μας.
Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας

Η Ανακοίνωση της ΟΛΣΑ:

Τη μέρα απόλυτου πένθους για την Χριστιανοσύνη
Έφυγε ο Τάκης Ψαρράς, πρώην πρόεδρος των Πλωμαριτών
Όπως ενημερωθήκαμε από την ανάρτηση του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”, απεβίωσε σήμερα ο Στρατής (Τάκης) Κ. Ψαρράς, Αναθεωρητής Γ΄ ε.α., Δικηγόρος, πρώην πρόεδρος καθώς και πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), δια του προέδρου του, επικοινώνησε με τη σύζυγό του Καίτη και εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια του αγαπητού Τάκη με τον οποίο είχαν είχαν ιδιαίτερη συνεργασία και επικοινωνία και κατά τα χρόνια της προεδρίας του και μετά για διάφορα θέματα του Πλωμαρίου και του νησιού.

Περισσότερα για τον Τάκη Ψαρρά

Λέσβιος Πλωμαρίτης, γέννημα θρέμμα. Οδηγός του οι Ανθρωπιστικές Αρχές και Αξίες που τον μπόλιασαν οι Γονείς του, οι Δάσκαλοι και Καθηγητές του Γ’ Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Πλωμαρίου.
Υπηρέτησε πιστά την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, 23 χρόνια Δικηγόρος και 23 Στρατιωτικός Δικαστής, ως ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ και όχι ως επαγγελματίας ή καριερίστας.
Εκπροσώπησε την πατρίδα μας στον ΟΗΕ, ως σύμβουλος και μέλος της Διπλωματικής μας Αντιπροσωπείας(1974-1976). Λειτούργησε ακομμάτιστα ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πλωμαρίου(1991-1994).
Ξεκίνησε το 1963 και συνεχίζει ν’ αρθρογραφεί, ως ενεργός πολίτης, σε Λεσβιακές και Αθηναϊκές εφημερίδες. Παρουσίαζε στην ΤV Μυτιλήνης την εκπομπή “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ”, κάθε Παρασκευή βράδυ(2001-2005).
Και η ανακοίνωση του Συνδέσμου Πλωμαριτών
“Βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση της αναγγελίας μιας δυσάρεστης είδησης: Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπημένος συμπατριώτη μας και πρώην πρόεδρος καθώς και πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, κ. Ευστράτιος (Τάκης) Ψαρράς
σε ηλικία 86 ετών. Από τα δυναμικά και ιδρυτικά μέλη τού Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”.
Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.
Τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της από όλους μας.
Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου”.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here