Home Αγγελίες Αγώνας δρόμου 15 ημερών για τα ιδιωτικά κανάλια στο Πλωμάρι και τις...

Αγώνας δρόμου 15 ημερών για τα ιδιωτικά κανάλια στο Πλωμάρι και τις λευκές περιοχές

1102
1

Άρθρο αναγνώστη του Plomarinews.gr Σε αγώνα δρόμου φαίνεται πως θα εξελιχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, αρχής γενομένης από την Δεύτερα 1 Μαρτίου 2022, για τη συμπλήρωση διακοσίων πενήντα (250) αιτήσεων προκειμένου να εγκατασταθεί νόμιμα ο εξοπλισμός της Digea στο Πλωμάρι.

Μέχρι και σήμερα, η αναμετάδοση των καναλιών στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου πραγματοποιείται από προσωπικό εξοπλισμό ιδιώτη, ο οποίος ανιδιοτελώς και επί σειρά ετών προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους κατοίκους του Πλωμαρίου, με την ευγενή ανέχεια των ιδιοκτητών του οικοπέδου εγκατάστασης του.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκύψει κόλλημα με τη νομίμως συστεγαζόμενη στο χώρο εκμισθώτρια εταιρεία, με αποτέλεσμα το Πλωμάρι να κινδυνεύει εν έτη 2022(!) να μείνει χωρίς κανάλια. Κάτι τέτοιο θα μας ανάγκαζε να γυρίσουμε μερικές δεκαετίες πίσω, όταν η τηλεόραση ήταν προνόμιο λίγων.

Ο απαιτούμενος αριθμός των αιτήσεων δεν είναι αμελητέος, και δη, αν συνυπολογίσουμε τη φθίνουσα πορεία του πληθυσμού μας, όπως αναδείχθηκε περίτρανα μέσω της πρόσφατης Απογραφής. Ο στόχος είναι απλός: να συμπληρωθούν διακόσιες πενήντα αιτήσεις με τερματική ημερομηνία την 15η του Μάρτη.

Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι η αφύπνιση και η ανάληψη της ατομικής μας ευθύνης προκειμένου να μην έρθουμε αντιμέτωποι με το απεχθές σενάριο.

Οι δηλώσεις των αιτήσεων πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ είτε Α) online στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://white-areas.gov.gr που θα ανοίξει την 1η Μαρτίου, είτε Β) μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Σημερα 01/03/22 πηρα εγω προσωπικα τλφ στην Digea και μιλησα με υπαλληλο η οποια μου ανεφερε για 300 αιτησεις(εχω υποβαλει ηλεκτρονικα για 2 διαφορετικες οικιες απο Νοεμβριο) οι οποιες οπως μου ειπε εχουν ΗΔΗ συμπληρωθει αλλα ΔΕΝ γνωριζουν ποτε θα εγκαταστησουν τον αναμεταδοτη καθοτι ειναι(οπως ειπε)χρονοβορα η διαδικασια. Ενα απλο τηλεφωνο θα πρεπει να κανετε Κοι “υπευθυνοι” για να σπρωξετε την κατασταση…αλλα “το γαρ της αδιαφοριας γεννα υποβαθμιση”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here