Home Δήμος Μυτιλήνης Επιτέλους βγαίνουν σε δημοπρασία τα ακίνητα – Σπεύσατε οι ενδιαφερόμενοι

Επιτέλους βγαίνουν σε δημοπρασία τα ακίνητα – Σπεύσατε οι ενδιαφερόμενοι

1350
0

Επιτέλους μετά από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, τα κεντρικά δημοτικά ακίνητα βγαίνουν σε δημοπρασία για προς ενοικίαση. Αναφερόμαστε στο καφενείο Αθανασιάδειον, στο πρώην ακίνητο που στεγαζόταν η Alpha Bank ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για το πρώην κυλικείο του Θεολόγου.

Ο Δήμος Μυτιλήνης άργησε πάρα πολύ να προχωρήσει τις διαδικασίες και φυσικά η ευθύνη βαραίνει τους αρμοδίους και όχι τους υπαλλήλους ενός ούτως ή άλλως υποστελεχομένου τμήματος, που κατά καιρούς τους έχουν αποδοθεί ευθύνες, κάποιοι εκ των αρχόντων μας θέλουν να βγαίνουν από το κάδρο των ευθυνών και να παίρνουν μόνο τα εύσημα όταν γίνεται κάποιο έργο.

Έχουν χαθεί όλο αυτό το διάστημα αρκετές χιλιάδες ευρώ λόγω του ότι καθυστέρησαν τα ακίνητα να δημοπρατηθούν παραμένοντας κλειστά ερημώνοντας την κεντρική αγορά, πλήττοντας παράλληλα την εικόνα της πόλης. Θυμίζουμε ότι το κτίριο της Alpha Bank άδειασε από τον Σεπτέμβριο του 2019, νωρίτερα είχε κλείσει το κυλικείο ενώ το καφενείο Αθανασιάδειον είναι κλειστό από το 2020. Όλα αυτά δείχνουν το μειωμένο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου.

Όσον αφορά το Καφενείο Κουτζαμάνη, από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου, λάβαμε την ενημέρωση ότι πρόκειται να εξεταστεί στο προσεχές διάστημα το σχετικό αίτημα για παράταση της μίσθωσης από τον τωρινό ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Σε νεότερες αναρτήσεις θα σας ενημερώσουμε για τις αναλυτικές διακηρύξεις και τα σχετικά απαραίτητα δικαιολογητικά σχετικά με τις δημοπρασίες των ακινήτων.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here