Home Τα Κακώς Κείμενα Εικόνες εγκατάλειψης σε κεντρικά σημεία του Πλωμαρίου

Εικόνες εγκατάλειψης σε κεντρικά σημεία του Πλωμαρίου

1575
0

Αρκετά είναι τα παράπονα που δεχόμαστε από συνδημότες μας τους τελευταίους μήνες, όπου παρατηρείται ότι σε αρκετούς τομείς η Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης.

Πολλά είναι και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, αλλά και πριν από αυτές, ενώ υπάρχουν και κάποια μισοτελειωμένα έργα.

Σήμερα ξεκινάμε την παρουσίαση των προβλημάτων με σκοπό ο Δήμος Μυτιλήνης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι σχετικοί αρμόδιοι φορείς να κινηθούν για τη λύση τους, άλλωστε έχουν περάσει ήδη δυόμιση χρόνια από τότε που ανέλαβαν καθήκοντα.

Το Πλωμάρι έχει τεθεί μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που προκάλεσε τη μεγάλη πλημύρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, θα δοθούν και αρκετά χρήματα, αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την έναρξη των διαδικασιών για να γίνουν τα απαραίτητα έργα χωρίς να σκοντάφτουν και να καθυστερούν λόγω της γραφειοκρατίας. Παράλληλα, ήδη έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου όπου σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές.

Ξεκινάμε με το χαρακτηριστικό παράδειγμα των ξερών φοινίκων που βρίσκονται σε διάφορα κεντρικά σημεία του Πλωμαρίου. Θεωρούμε ότι θα μπορούσαν να σωθούν περισσότεροι και ίσως ότι δεν έτυχαν της φροντίδας που έπρεπε. Οι περισσότεροι δυστυχώς καταστράφηκαν από το κόκκινο σκαθάρι. Αρκετά εξ αυτών έχουν κοπεί και απομακρυνθεί, όμως κάποια ξερά δέντρα παραμένουν σε τρία σημεία και συγκριμένα στο κεντρικό πάρκο, στην επάνω πλατεία δίπλα από το σιντριβάνι που και αυτό χρειάζεται καθαρισμό και επισκευή, καθώς και στο δρόμο προς το Αμμουδέλι.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες καθημερινές αναρτήσεις. Μπορείτε να μας αναφέρετε τα κακώς κείμενα στο e-mail: info@plomarinews.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here