Home Δήμος Μυτιλήνης Δεν αναλαμβάνει τη θέση στη ΔΕΥΑΛ ο Π. Ανδριώτης – Η Επιστολή...

Δεν αναλαμβάνει τη θέση στη ΔΕΥΑΛ ο Π. Ανδριώτης – Η Επιστολή Παραίτησης του

1637
0

Πριν καλά καλά ανακοινωθεί η πρόσληψη του κ. Παναγιώτη Ανδριώτη ως άμισθου συνεργάτη της ΔΕΥΑΛ σε οικονομικά θέματα, ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν δήλωσε με επιστολή του στον Πρόεδρο κ. Φλώρο ότι δεν αποδέχεται τη θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι ουσιαστικά πρόκειται για την δεύτερη παραίτηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου και Τέως Αντιπρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου διότι ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ θέση από την οποία παραιτήθηκε μετά την διαγραφή του από την Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε Τον Τόπο Μας” με Επικεφαλής τον Μιχάλη Μαμάκο, έχοντας τρέξει για τα θέματα και ειδικά για όσα που αφορούσαν και αφορούν το Πλωμάρι και τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ. Ανδριώτη:

ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ της ΔΕΥΑΛ

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ της ΔΕΥΑΛ, για την πρόταση να αναλάβω καθήκοντα άμισθου εξωτερικού συνεργάτη, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Ως υπεύθυνος πολίτης και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρώ ότι μπορούσα να προσφέρω, και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις, και γνώσεις διαθέτω, στην καλύτερη λειτουργία της ΔΕΥΑΛ, προς όφελος των πολιτών της Λέσβου .
Επειδή δεν επιθυμώ να διαταράξω την πολιτική γαλήνη, των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας, της διαφάνειας , και της ηθικής , και κυρίως επειδή δεν επιθυμώ να δημιουργηθεί αναστάτωση, σας κάνω γνωστό ότι δεν αποδέχομαι την πρόταση .
Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται, εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

Μυτιλήνη 25/10/2021
Με Εκτίμηση

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here