Home Εκδηλώσεις Προβολή στην Αθήνα του ντοκιμαντέρ “Με τον τον δικό σου τρόπο”, που...

Προβολή στην Αθήνα του ντοκιμαντέρ “Με τον τον δικό σου τρόπο”, που γυρίστηκε στο Πλωμάρι, Σάββατο 2/10/2021

2682
0

Προβολή στην Αθήνα του μουσικού ντοκιμαντέρ μικρού μήκους “Με τον τον δικό σου τρόπο”, που γυρίστηκε στο Πλωμάρι. Η προβολή θα γίνει στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο 4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ West Side Mountains Doc Fest, αυτό το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου, 19:20, στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης Studio New Star Art Cinema στην πλατεία Αμερικής, οδός Σταυροπούλου 33 και Σπάρτης, τ.κ. 112 52 Τηλ.: 2108640054, 2108220008 που πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

Η απονομή των βραβείων του Φεστιβάλ θα γίνει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 με δωρεάν είσοδο για όλους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τήρηση όλων των πρωτοκόλλων για την προστασία από την πανδημία. Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση στην τελετή λήξης και τις απονομές των βραβείων αρκεί να στείλουν απαντητικό email στο cantomed@gmail.com με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο τους ή καλώντας στο 6955638775.

“Με τον τον δικό σου τρόπο” – Περίληψη
Ένα ζευγάρι περιπλανώμενων μουσικών από την Γαλλία και το Βέλγιο, ο Μανού και η Ορφίς, αποφασίζουν να κάνουν στάση στο Πλωμάρι, έχοντας ως αποσκευές το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την μουσική των Βαλκανίων. Εκεί, σε ένα ορεινό χωριό του Πλωμαρίου, τις Μηλιές, θα συναντήσουνε την Γιώτα. Με την βοήθειά της θα μυηθούν στις μελωδίες από την μουσική παράδοση της Λέσβου. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Άκη, έναν καθηγητή θρησκευτικών που ανεβάζει παραστάσεις Καραγκιόζη και παίζει τζαζ. Σε αυτές τις συναντήσεις μοιράζονται μαζί μας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, την προσέγγιση τους στη μουσική και τη ζωή!

Διάρκεια: 33’20”
Σκηνοθεσία / Κάμερα / Μοντάζ: Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Μουσταφά Άλτιντοπ
Σύμβουλος σκηνοθεσίας: Κώστας Σπυρόπουλος¨
Βραβείο καλύτερης ταινίας Νέου Δημιουργού από την Λέσβο στο 7ο Φεστιβάλ Aegean Docs, 1-6 Οκτωβρίου 2019.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here