Ξεχάσαν τον Μίκη Θεοδωράκη στο Πλωμάρι;

    2602
    0

    Με απόφαση της κυβέρνησης κηρύχτηκε από τις 2/9/2021 τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. «Η Ρωμιοσύνη σήμερα κλαίει», «Ο Μίκης είναι η Ιστορία μας και πρέπει να τη συνεχίσουμε όπως θα ήθελε και εκείνος» σημείωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Στο Πλωμάρι όπως αναφέρει αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, μάλλον ξέχασαν τον Μίκη Θεοδωράκη και οι σημαίες στο πρώην Δημαρχείο και στην πλατεία δεν κυματίζουν μεσίστιες, αλλά κανονικά. Το ξέχασαν; Δεν τους ενημέρωσε κανείς; Ότι και να ισχύει όφειλαν οι αρμόδιοι του Δήμου να φροντίσουν να κυματίζουν για το τριήμερο μεσίστιες οι σημαίες. Οι φωτογραφίες εστάλησαν εχτές το βράδυ.

    Στο Cnn.gr διαβάζουμε:

    Σε τριήμερο πένθος από σήμερα(2/9/2021) βρίσκεται η χώρα με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τιμώντας τη μνήμη του κορυφαίου δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη.

    Όλο αυτό το διάστημα, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια, ενώ αναστέλλονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις.

    Την απόφαση έλαβε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του νόμου 851/1978 «Περί της Εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών και του Διακριτικού Σήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας».

    Πηγή: www.cnn.gr

    Facebook comments:

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here