Home Ενημερώσεις Εδώ μοιράζονται τα γράμματα πλέον – Ονοματοδοσία & Οδοαρίθμηση στα αζήτητα

Εδώ μοιράζονται τα γράμματα πλέον – Ονοματοδοσία & Οδοαρίθμηση στα αζήτητα

2370
0

Από το ακίνητο που για πάνω από 30 χρόνια στεγαζόταν το αγαπημένο στέκι-σαντουιτσάδικο του Θεολόγου, το οποίο παραμένει κλειστό για αρκετό καιρό αφού οι αρμόδιοι καθυστερούν υπερβολικά να το προωθήσουν προς δημοπράτηση, μοιράζονται εδώ και λίγο καιρό τα γράμματα.

Μετά το φιάσκο της ενοικίασης του ακινήτου που στεγαζόταν η Alpha Bank από την Πυροσβεστική, αφού και η υπηρεσία και ο Δήμος Μυτιλήνης δήλωσαν αδυναμία κάλυψης των εξόδων διαμόρφωσης του χώρου, που υπολογίστηκαν στα 30 χιλιάδες ευρώ, το μέχρι πρότινος γραφείο διανομής της αλληλογραφίας που βρίσκεται στο ισόγειο και την πρόσοψη του πρώην δημαρχείου, δόθηκε για την κάλυψη των αναγκών της πρώτης και η διανομή πλέον γίνεται από το πρώην σαντουιτσάδικο που όμως είναι σε κακή κατάσταση. Δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι να καθαριστεί.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ο χώρος και εσωτερικά και εξωτερικά είναι σε κακή κατάσταση και βρώμικος. Κανένας δεν σκέφτηκε ότι εκεί μέσα θα εργάζονται και θα εξυπηρετούνται άνθρωποί ντόπιοι αλλά και ξένοι; Είναι εικόνα αυτή; Με νερά στο πάτωμα που υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει ο κόσμος.

Παράλληλα το έργο ονοματοδοσίας και οδοαρίθμησης έχει βαλτώσει. Ο Δήμος Μυτιλήνης αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας στις ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, κ.κ. Ανδριώτη και Μαλλιαρού. Πάει στο καλάθι των αχρήστων και ο κόπος των ανθρώπων που έτρεξαν για τα πρώτα απαραίτητα στάδια του έργου, όπως ο κ. Δημήτρης Βελούτσος και ο κ. Παναγιώτης Ανδριώτης. Βέβαια στο Πλωμάρι είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, από τότε που αγοράστηκαν οι πινακίδες και έμειναν αποθηκεμένες στα παλιά σφαγεία χωρίς ποτέ να τοποθετηθούν.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here