Home Ενημερώσεις Προσοχή στα σεισμόπληκτα κτίρια και στις κατολισθήσεις

Προσοχή στα σεισμόπληκτα κτίρια και στις κατολισθήσεις

1421
0

Λόγω των διαδοχικών σεισμών που σημειώθηκαν από εχτές αργά τη νύχτα ως και τις πρωινές ώρες σήμερα, ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους πολίτες, πεζούς και οδηγούς οχημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση από σημεία όπου υπάρχουν σεισμόπληκτα κτίρια και ιδιαίτερη προσοχή σε δρόμους και σημεία όπου σημειώνονται κατολισθήσεις.

Αρκετά είναι τα σεισμόπληκτα κτίρια που υπάρχουν στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου και επιτέλους η αδράνεια των αρμοδίων θα πρέπει να σταματήσει και να παρθούν αποφάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει επισημανθεί πολλές φορές το θέμα των σεισμόπληκτων επικίνδυνων κτιρίων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Τοπική Κοινότητα είχε καταγράψει στη Δημοτική Ενότητα πάνω από 70 κτίρια που έχουν μικρές ή μεγάλες ζημιές και είναι επικίνδυνα. Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτό το σπίτι που είχε χτυπηθεί από τον μεγάλο σεισμό του 2017, καθημερινά περνάνε κάτοικοι και φυσικά μαθητές και εκπαιδευτικοί από το ΕΠΑΛ. Η αδράνεια των αρμοδίων πρέπει να σταματήσει και να παρθούν αποφάσεις που θα εφαρμοστούν άμεσα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here