Home Ανακοινώσεις Καθυστερημένη ανακοίνωση για κλείσιμο των σχολείων από το Δήμο – Δικαίως διαμαρτύρονται...

Καθυστερημένη ανακοίνωση για κλείσιμο των σχολείων από το Δήμο – Δικαίως διαμαρτύρονται οι γονείς

960
0

Καθυστερημένα ειδοποίησε ο Δήμος Μυτιλήνης για το κλείσιμο των σχολίων όλων των βαθμίδων. Ενώ προηγήθηκε από εχτές η ενημέρωση ότι, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και του πάγου που ενδέχεται να έχει δημιουργηθεί στο οδόστρωμα σε αρκετές περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης, για λόγους ασφαλείας δεν θα πραγματοποιηθούν κάποια από τα προγραμματισμένα δρομολόγια των απορριμματοφόρων του Δήμου, για τα σχολεία η ανακοίνωση άργησε με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι δικαίως οι γονείς. Επίσης ενημερωτική ιστοσελίδα της Μυτιλήνης, είχε είδη ενημερώσει από τα ξημερώματα για την χιονόπτωση που είχε ξεκινήσει σε διάφορες περιοχές.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Λόγω της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου από τη χιονόπτωση και τη δημιουργία παγετού, ο Δήμος Μυτιλήνης σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης αποφάσισε να παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Ο καθαρισμός των δρόμων από το χιόνι και η ρίψη αλατιού συνεχίζεται από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας σε όσες περιοχές παρουσιάζουν πρόβλημα.

Συνιστούμε στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σε περίπτωση ανάγκης σε σχέση με την κακοκαιρία, οι δημότες να επικοινωνήσουν άμεσα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στα τηλέφωνα: 22513 50540, 22513 50517 και 22513 50574.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here