Home Ενημερώσεις Ξανά κλειστός ο δρόμος Μελίντας – Πλωμαρίου λόγω κακοκαιρίας

Ξανά κλειστός ο δρόμος Μελίντας – Πλωμαρίου λόγω κακοκαιρίας

1182
0

Κλειστός θα παραμείνει ξανά ο δρόμος Μελίντας – Πλωμαρίου λόγω της κακοκαιρίας, όπως ανακοίνωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης από τα δημοτικά μεγάφωνα. Όσοι κάτοικοι από Παλαιοχώρι και Μελίντα θέλουν να κινηθούν προς Πλωμάρι και αντίστροφα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αναγκαστικά τον πάνω δρόμο. Το κλείσιμο του δρόμου με μεταλλικές μπάρες σε δυο σημεία, αποτελεί πλέον ρουτίνα κάθε φορά που έρχεται κακοκαιρία στην περιοχή μας.

Όμως αυτή η κατάσταση με διακυμάνσεις ταλαιπωρεί τον κόσμο από το 2008, από τότε έχουν σημειωθεί πολλές κατολισθήσεις κατά μήκους του οδοστρώματος λόγω των σεισμών και της φροθάς που φέρνει ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες και φυσικά οι γνωστές καθιζήσεις στη θέση “Σκουπιδότοπος” κοντά στον βιολογικό. Πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκε νέα ταμπέλα που ενημερώνει το κοινό ότι ο δρόμος είναι κλειστός και όσοι επιλέξουν να περάσουν το κάνουν έχοντας την ευθύνη αν συμβεί κάτι. Ο δρόμος επίσημα είναι κλειστός από το 2008.

Το κράτος Κυβερνήσεις και αυτοδιοίκηση έχουν ταλαιπωρήσει όλα αυτά τα χρόνια τους κατοίκους και επιτέλους θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για μια μόνιμη λύση του προβλήματος.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here