Home Δήμος Μυτιλήνης Απίστευτο: Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Μυτιλήνης θα συζητηθεί τελικά δια περιφοράς(Ανταλλαγή...

Απίστευτο: Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Μυτιλήνης θα συζητηθεί τελικά δια περιφοράς(Ανταλλαγή e-mails)!!!

1315
0

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Με Πυξίδα Τον Πολίτη” με αφορμή την ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δημοσθένη Χατζηγιάννη ο οποίος αποδίδει τις ευθύνες για τη μη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης στην Αντιπολίτευση, ενώ καιρό τώρα οι περισσότερες παρατάξεις τυς αντιπολίτευσης ζητάνε να πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις τουλάχιστον με τηλεδιάσκεψη και όχι δια περιφοράς(Ανταλλαγή e-mails).

Το δελτίο τύπου της Πυξίδας

Στην σημερινή απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη διαφωνία μας για το θέμα των συνεχόμενων εκ περιφοράς συνεδριάσεων διαβάζουμε:

«Με πρωτοβουλία του ίδιου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, υπό την άρτια τεχνική καθοδήγηση του τμήματος μηχανοργάνωσης του Δήμου, προσκλήθηκαν επανειλημμένως οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και οι δημοτικοί τους σύμβουλοι, να λάβουν μέρος σε δοκιμαστικές εικονικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, παρουσιάζοντας τις τεχνικές προϋποθέσεις αυτής, για να ξεκινήσει η εφαρμογή της, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει η συμμετοχή και η ανταπόκριση που ελπίζαμε, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία του εγχειρήματος.»

Με δεδομένο πως η παράταξή μας (ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ) ο Κ. Μαμάκος Μιχάλης, ο κ. Ανδριώτης Παναγιώτης, η κ. Χοχλάκα Βασιλική, η κ. Τσιριγώτη Νίκη και ο κ. Φραγκόπουλος Κώστας, συμφώνησαν πως το τεχνικό πρόγραμμα δεν μπορεί να συζητηθεί με την δια περιφοράς συνεδρίαση και προτείνουν τηλεδιάσκεψη σε μέιλ που κοινοποίησαν ο καθένας ξεχωριστά σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς εννοείται κ. πρόεδρε και σε ποιες παρατάξεις και δημοτικούς συμβούλους χρεώνεται την μη ανταπόκριση;

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here