Home Αθλητικά Βίντεο: Γκολ και φάσεις από το ντέρμπι Αιγέας – Όλυμπος 1-2

Βίντεο: Γκολ και φάσεις από το ντέρμπι Αιγέας – Όλυμπος 1-2

2854
0

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της 3ης Αγωνιστικής της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Λέσβου, μεταξύ των ομάδων Αιγέας Πλωμαρίου – Όλυμπος Αγιάσου που διεξήχθει στο Μιχαλέλειο Δημοτικό Γήπεδο Πλωμαρίου το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.

Νικητής η ομάδα της Αγιάσου η οποία συνέχισε το απόλυτο σερί νικών διακόπτοντας αυτό του Αιγέα που τον άφησε τρεις βαθμούς πίσω. Μόλις στο 4′ λεπτό οι παίχτες του Παπαλόπουλου άνοιξαν το σκορ, προηγήθηκε όμως μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Αιγέα με σουτ του Θανάση Παράσχου στο δοκάρι και στη συνέχεια από πολύ κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει ο Γιώργος Βελούτσος ο οποίος εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Αιγέας έχασε πολλές ευκαιρίες και στα δυο ημίχρονα και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με σκόρερ τον Παράσχο Πρωτούλη. Οι παίχτες του Όλυμπου που και εκείνοι με τη σειρά τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκαν δυο λάθη και σκόραραν με τους Μπιζάτη στο α’ μέρος και Γρηγόρη Ξυνό στο β’ παίρνοντας τελικά το διπλό με σκορ 1-2. Όπως φάνηκε Όλυμπος και Αιγέας θα είναι φέτος από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή εκνεύρισαν τους παίχτες του Αιγέα.

Το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here