Home Uncategorized Θανάσιμος Τραυματισμός νεαρού Αλβανού μετά από καυγά

Θανάσιμος Τραυματισμός νεαρού Αλβανού μετά από καυγά

642
7

Ανάστατη η κοινωνία του Πλωμαρίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 21:00 σε καυγά Αλβανών πολιτων που διαμένουν στο Πλωμάρι, ένας από αυτούς δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ασθενοφορο έσπευσε στον χώρο όπου έγινε η φασαρία καθώς και το περιπολικό της αστυνομίας. Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλβανός που τραυματίστηκε εργαζεται ως ηλεκτρολόγος και το έγκλημα έγινε κοντά στο λιμάνι και τον πυροσβεστικό σταθμό.

Με κάθε επιφύλαξη τελευταίες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι το θύμα υπέκειψε. Ο Δράστης αναζητείται. Περισσότερες πληροφορίες τα επόμενα λεπτά.

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. Πολυ τραγικο συμβαν και σοκαριστικο για τα δεδομενα του τοπου μας.

  2. Καλά…πού έπρεπε να γίνει το φονικό για να τον συλλάβουν αμέσως το δράστη ;Άμα έγινε στο κέντρο του Πλωμαριού και ακόμα τον ψάχνουν , μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς.
    Έχουμε όμως συνηθίσει στο Πλωμάρι-και αυτό το λέω από την καλοκαιρινή μου εμπειρία κατά τη διαμονή μου-να λαμβάνουν χώρα προκλητικότατα συμβάντα σε όλα τα επίπεδα στο κέντρο της πόλης και ουδείς να ενδιαφέρεται , να κυριαρχεί η αναρχία, οπότε να και το αποτέλεσμα το φριχτό.

  3. Για να δούμε τώρα με τον μεγάλο δήμο τα πράγματα σε αυτούς τους τομείς θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα…

    Πάντως αναγκαστικές “μικρο-πελατειακές σχέσεις” αστυνομίας Πλωμαρίου και Δήμου Πλωμαρίου (όπως μας είχε πει ο Δήμαρχος στην συνέντευξη) δεν θα υπάρχουν.

  4. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙ, ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΗ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

  5. To thema den einai mono o Kalikratis einai oti kathe karydias karydi paei se mia iremi koinwnia… kai kanei tetoies apotropaies prakseis..pragmatika den kserw an o logos toy xamoy aytis tis zwis einai mia karekla i mia kopela alla to myalo kai tis kopelas kai tou drasti einai to idio me tis kareklas…gia to thyma den mporw na milisw afou efyge apo ti zwi.Eyxomai na meinei fulaki o drastis kai oxi ta prwtopalikara na to vgaloun se merika xronakia…
    As syxwresei o theos to palikari pou xathike…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here