Home Ενημερώσεις Διάκριση για τη Ταβέρνα Απόλαυση στα Greek Awards στη κατηγορία της εστίασης

Διάκριση για τη Ταβέρνα Απόλαυση στα Greek Awards στη κατηγορία της εστίασης

2678
0

Σημαντική διάκριση για την Ταβέρνα Απόλαυση. Η Ταβέρνα Απόλαυση που βρίσκεται στη Μαρίνα Πλωμαρίου, διακρίθηκε βάση των προτιμήσεων του κοινού στην ιστοσελίδα Greek Awards στη κατηγορία της εστίασης για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών με βαθμολογία 8.8/10 για το 2019. Στην Απόλαυση που είναι καθημερινά ανοιχτά μεσημέρι και βράδυ μπορείτε να γευτείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, παραδοσιακή και μεσογειακή κουζίνα καθώς και όλα τα ψητά κρεατικά της ώρας. Πρόκειται για τη δεύτερη διάκριση της Απόλαυσης, η πρώτη σημειώθηκε το 2018 στην κατηγορία Sea food – Κουζίνα θαλασσινών στο Phileas Guides Lesvos.

Διανυκτέρευση κάθε Σάββατο με σπέσιαλ μενού!

Για το φετινό καλοκαίρι η Απόλαυση κάθε Σάββατο διανυκτερεύει με σπέσιαλ μενού που αποτελείται από πατσά, κοτόσουπα και μακαρόνια με κιμά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2252033193 και 6972315458

Ευχαριστήριο από την Απόλαυση AWARDS 2019 🏆
Ευχαριστούμε την @greekawards, για την απονομή του βραβείου της ταβέρνας μας «ΑΠΟΛΑΥΣΗ» για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, με βαθμολογία 8.8/10 🤩 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την προτίμηση σας, τα σχόλια σας και τις κριτικές σας! Σας υποσχόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι.👩🏽‍🍳💪❤️ Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι 🙂

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here