Home Ενημερώσεις Απαράδεκτες εικόνες συνωστισμού και διαμαρτυρία για τη διανομή των Λογαριασμών Νερού από...

Απαράδεκτες εικόνες συνωστισμού και διαμαρτυρία για τη διανομή των Λογαριασμών Νερού από τα ΕΛΤΑ

3374
0

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες πολιτών σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της διανομής της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ έξω από το καφενείο Αθανασιάδειον. Σήμερα έγινε εκτάκτως η διανομή των λογαριασμών νερού της ΔΕΥΑΛ και πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που έσπευσαν να τους προμηθευτούν αφού σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λήξουν σύντομα.

Δεν προβλέφτηκε κάτι για τη διαδικασία και δημιουργήθηκε ένας συνωστισμός και ο καθένας προσπαθούσε να βρει το λογαριασμό του νερού, μια κατάσταση που για την εποχή και τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού που ακόμα υπάρχουν ήταν απαράδεκτη. Ηλικιωμένοι, άνθρωποι με προβλήματα υγείας δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται να πηγαίνουν στα καφενεία σε τέτοιες συνθήκες. Οι πολίτες διαμαρτύρονται ξανά για την απόφαση των ΕΛΤΑ να μοιράζουν τα γράμματα στα καφενεία και αναρωτιούνται γιατί στο υπόλοιπο νησί(κατά πάσα πιθανότητα) σε περιοχές που δεν έχει οδοαρίθμηση συνεχίζεται η διανομή αλληλογραφίας στα σπίτια ενώ στο Πλωμάρι με αυτό τον τρόπο;

Παρέμβαση της αστυνομίας

Υπήρξε παρέμβαση από το αστυνομικό τμήμα Πλωμμαρίου και η διαδικασία τερματίστηκε για σήμερα και ζητήθηκε να βρεθεί άλλη λύση άμεσα για τη διανομή λογαριασμών και αλληλογραφίας για να μη συμβούν ξανά καταστάσεις συνωστισμού.

Θυμίζουμε ότι και κατά τη διάρκεια των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας όταν και τα καφενεία ήταν κλειστά, συνεχιζόταν η διανομή έξω από αυτά ενώ θα έπρεπε τα ΕΛΤΑ να αναθεωρήσουν έστω και προσωρινά. Στις έκτακτες περιπτώσεις θα πρέπει η διοίκηση των ΕΛΤΑ να αναθεωρεί.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here