Home Ενημερώσεις Διαρρήκτες χτύπησαν τον Σύνδεσμο Πλωμαριτών Αττικής και τη Λεσβιακή Παροικία

Διαρρήκτες χτύπησαν τον Σύνδεσμο Πλωμαριτών Αττικής και τη Λεσβιακή Παροικία

3206
0

Για τη δυσάρεστη είδηση μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Βασίλης Βαλάκος. Διαρρήκτες χτύπησαν το κτίριο που στεγάζεται ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Ο Λέσβιος” στην Ομόνοια στην Αθήνα. Τα γραφεία και η αίθουσα του Συνδέσμου έγιναν στην κυριολεξία άνω κάτω, έχουν κλαπεί ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστής, επαγγελματικό ηχοσύστημα και τηλεόραση, έπιπλα καθώς και κειμήλια και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας. Σε άλλο όροφο στο ίδιο κτίριο στεγάζονται και τα γραφεία της Λεσβιακής Παροικίας, αλλά και άλλα γραφεία που επίσης τα διέρρηξαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η διάρρηξη έγινε στο διάστημα μεταξύ Παρασκευής 5 Ιουνίου ως Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020. Οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι διότι στο κτίριο κατά πάσα πιθανότητα δεν διαμένει κάποιος ένοικος και αυτή την εποχή οι σύλλογοι δεν έχουν συνήθως δραστηριότητα έχοντας επηρεαστεί επιπλέον και λόγω του κορονοϊού. Οι διαρρήκτες είχαν μάλιστα το χρόνο να καταναλώσουν στο χώρο αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά από το ψυγείο και τη κάβα της αίθουσας, ενώ βρέθηκαν και πεταμένες γόπες τσιγάρου.

Οι δύο Σύλλογοι μετά από αυτή τη δυσάρεστη είδηση, θα χρειαστούν τη στήριξη όλων μας.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Ο Λέσβιος”:

Αγαπητοί συντοπίτες, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «Βενιαμίν ο Λέσβιος» έπεσε θύμα κλοπής των γραφείων του επί της οδού Ζήνωνος 29-31 στην Αθήνα. Οι διαρρήκτες άδειασαν στην κυριολεξία το χώρο μας, παίρνοντας έπιπλα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηχητικό σύστημα και άλλα αντικείμενα συναισθηματικής αξίας.

Μάθαμε ότι η διάρρηξη έγινε σε όλο το κτίριο και στα γραφεία της Λεσβιακής Παροικίας που στεγάζεται σε άλλον όροφο. Καταγγείλαμε το γεγονός στην Αστυνομία και περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας.
Ζητάμε την ηθική και υλική στήριξη των μελών μας και των συντοπιτών Συλλόγων.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Βασιλειος Βαλακος

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here