Home Αιμοδοσία Επείγουσα έκκληση για αίμα για ασθενή από το Πλωμάρι

Επείγουσα έκκληση για αίμα για ασθενή από το Πλωμάρι

2840
0

Μεγάλη ανάγκη για αίμα υπάρχει για ασθενή που κατάγεται από το Πλωμάρι. Λόγω της έλλειψης που υπάρχει σε αίμα, αλλά και λόγο των ειδικών συνθηκών που περνάει αυτή τη στιγμή η χώρα και ειδικότερα το σύστημα υγείας, ενημερωθήκαμε από το Σύλλογο Αιμοδοτών Πλωμαρίου, ότι θα πρέπει οι αιμοδότες να δώσουν αίμα κανονικά τώρα και όχι από την κάρτα αιμοδότη, αίμα φυσικά μπορεί να δώσει και οποιοσδήποτε πολίτης μέχρι τώρα δεν υπήρξε στο παρελθόν αιμοδότης.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Ο Λέσβιος”: Επείγουσα έκκληση για αίμα συντοπίτισσα μας από το Πλωμάρι που διαμένει στην Αθήνα χρειάζεται άμεσα αίμα. Όποιος εθελοντής αιμοδότης ή πολίτης μπορεί να βοηθήσει μπορεί να μεταβεί στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Αθηνών “Ευαγγελισμός” είτε σε σημεία αιμοληψίας κατόπιν επικοινωνίας με νοσοκομεία της διαμονής σας σε όλη τη χώρα.

Εξαιτίας της Νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι δυνατή η δημοσιοποίηση ονόματος της ασθενούς.

Κάθε δυνατή βοήθεια είναι χρήσιμη, ας κάνουμε όλοι μαζί, ότι καλύτερο μπορούμε! Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6987177889 και 6978531147

=========

Μπορείτε στο παραπάνω τηλέφωνο να ενημερωθείτε για λεπτομέρειες και στη συνέχεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα νοσοκομεία της περιοχής που διαμένετε και να ενημερωθείτε για το που μπορείτε να μεταβείτε για να δώσετε αίμα και να ενημερώσετε ότι πρόκειται για την περίπτωση της ασθενούς από το Πλωμάρι. Για τη Λέσβο ισχύει η ανακοίνωση που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, όπου για τη Λέσβο η αιμοδοσία γίνεται στο κτίριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην οδό Κουντουριώτη 1.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here