Home Ενημερώσεις Νέο πρωτότυπο E-shop δώρων από τον Δημήτρη Πρωτούλη “Unuzual Store”

Νέο πρωτότυπο E-shop δώρων από τον Δημήτρη Πρωτούλη “Unuzual Store”

1770
0

Ένα νέο e-shop με πρωτότυπα δώρα δημιούργησε ο Δημήτρης Πρωτούλης, το όνομα αυτού, “Unuzual Store” και ένα από τα μότο του είναι “Ψαγμένα Δώρα για Ανθρώπους με Πάθος”.

Τι μπορούμε να βρούμε στο πρωτότυπο e-shop και λίγα λόγια γ’ αυτό:

1- Ποιότητα: Πρωτότυπα, φυσικά, χειροποίητα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς

2- Ευκολία: Έτοιμες συνθέσεις δώρων & μ’ ένα απλό τηλ/μα 697-2011121

3- Ευελιξία: Παράδοση Εξπρές – Απλή- Προκαθορισμένης ημ/νιας

4- Επιπλέον: Ευχετήριο Μήνυμα – Παράδοση με Happening

5- Υπευθυνότητα: Οικολογική συσκευασία – Κουπόνια ανακύκλωσης

Και μία παράδοση που αγκαλιάστηκε πολύ είναι το πανέρι (μικρό ή πιο μεγάλο) με τοπικά προϊόντα του νησιού, που στέλνουν οι Λέσβιοι στους φίλους τους στην υπόλοιπη Ελλάδα https://tinyurl.com/um52hx2

Τα δώρα δεν είναι πια βαρετά!

Το Unuzual Store https://www.unuzualstore.com/ , ένα νέο, ασυνήθιστο ηλεκτρονικό κατάστημα με δώρα. που είναι φυσικά και χειροποίητα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και τεχνίτες.
Οι αγορές γίνονται πολύ απλά, μέσα από το κινητό είτε με ένα κλικ εδώ https://tinyurl.com/s7yuege είτε με ένα τηλεφώνημα στο 697-2011121, από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Οι παραγγελίες πληρώνονται είτε μέσω τραπέζης (κατάθεση ή web banking) είτε με αντικαταβολή και παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα σε 1-3 ημέρες από τη γνωστή κούριερ ΤΝΤ.
Μια ειδική παραγγελία που αγκαλιάστηκε πολύ ζεστά είναι το «παραδοσιακό πανέρι» (μικρό ή πιο μεγάλο) με τοπικά προϊόντα του νησιού, κλειστό από πάνω με το γνωστό καρώ μπλέ ή κόκκινο τραπεζομάντηλο, που στέλνουν οι Λέσβιοι στους φίλους τους στην υπόλοιπη Ελλάδα . Δείτε εδώ https://tinyurl.com/um52hx2  μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση
Ενδιαφέρον επίσης δείχνουν οι πελάτες του Unuzual Store https://www.unuzualstore.com/ για έτοιμες συνθέσεις σε συσκευασία δώρου όπως είναι τα Beauty Box https://www.unuzualstore.com/product-category/care-beauty/ με είδη περιποίησης και ομορφιάς που φτιάχνονται στο νησί, συνθέσεις με γλυκά παρασκευάσματα από ντόπιους παραγωγούς όπως αυτή https://tinyurl.com/tqq6wvx καθώς και συνθέσεις από χειροποίητα (πχ κεραμικά https://tinyurl.com/t6fmcj7 , ξυλόγλυπτα, γυάλινα)

Φυσικά οι συνεργασίες επεκτείνονται συνεχώς με παραγωγούς και δημιουργούς και εκτός νησιού

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here