Home Ενημερώσεις Το αυτονόητο αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο Πλωμαρίου για τον σπασμένο αγωγό λυμάτων

Το αυτονόητο αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο Πλωμαρίου για τον σπασμένο αγωγό λυμάτων

2621
0

Ομόφωνη απόφαση πήρε το Τοπικό Συμβούλιο Πλωμαρίου για τον αγωγό λυμάτων, στη χτεσινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Αντιδημαρχείας Πλωμαρίου. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος, κ. Ξανθούλης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι, Γιάννης Κουτζαμάνης, Λίτσα Βάμβουρα, Γιώργος Μιχαλέλης, Δημήτρης Βελούτσος και Δημήτρης Μουτζούρης.

Ο αγωγός μήκους 670 μέτρων που ξεκινά από τον παλιό Α’ Συνεταιρισμό Πλωμαρίου βρίσκεται κατά μήκους του χείμαρρου Σεδούντα και καταλήγει στη θάλασσα, μέχρι το 2010 καθαριζόταν κάθε Απρίλιο από τις Δημοτικές Αρχές, από τότε δεν πραγματοποιήθηκε καθαρισμός με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ζημιές και τα λύματα να τρέχουν εντός του χείμαρρου και να δημιουργείται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Το Συμβούλιο αποφάσισε να ζητήσει από τη ΔΕΥΑΛ την επισκευή του αγωγού από την αρχή μέχρι το τέλος όπου υπάρχουν ζημιές.

Θυμίζουμε ότι οι αποφάσεις των Τοπικών Κοινοτήτων με τις αλλαγές στο νόμο Κλεισθένη που έπραξε η νέα Κυβέρνηση, είναι γνωμοδοτικές και θα πρέπει να επικυρώνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here