Home Ενημερώσεις Τι συνέβη στο Λιμενικό Ταμείο; Εκτός ΔΣ ο Δ. Βαρβαγιάννης – Δεν...

Τι συνέβη στο Λιμενικό Ταμείο; Εκτός ΔΣ ο Δ. Βαρβαγιάννης – Δεν ειδοποιήθηκε ο Δ. Μαλλιαρός

2394
0

Από την σελίδα του Δήμου Λέσβου στο Facebook, ενημερωθήκαμε σήμερα για το ότι το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου συνεδρίασε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβολους Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης, δεν τοποθετήθηκε στο νέο Δ.Σ. ενώ ήταν στη λίστα της πρότασης του Δημάρχου Μυτιλήνης κ. Κύτελη και μάλιστα είχε ψηφιστεί και από την Αντιπολίτευση σε συνεδρίαση του οργάνου πρόσφατα.

Επίσης άγνωστο για ποιο λόγο, δεν ειδοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Μαλλιαρός, ο οποίος είναι αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, κάτι το οποίο προέκυψε από πρόταση της αντιπολίτευσης και ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τακτικό μέλος στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου με πρόταση της Αντιπολίτευσης είναι ο Κώστας Αστυρακάκης, ο οποίος έδωσε κανονικά το παρόν στην πρώτη συνεδρίαση.

Η Δημοτικής Αρχή θα πρέπει να ενημερώσει για το τι ακριβώς συνέβη, γιατί δεν αξιοποιήθηκε τελικά ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης(δεν γνωρίζουμε επίσημα αν ενημερώθηκε) και γιατί δεν ειδοποιήθηκε ο Δημήτρης Μαλλιαρός.

Επίσης λόγω της απουσίας τους οι δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Πλωμαρίου, δεν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον απερχόμενο Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Κυριάκο Πετρέλλη, για τον απολογισμό του έργου του προηγούμενου Δ.Σ. και ειδικότερα για τις ενέργειες για την δημιουργία Πύλης Εισόδου στο Πλωμάρι.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here