Home Ανακοινώσεις “Έφυγε” η επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής Μαρία Κανελλοπούλου

“Έφυγε” η επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής Μαρία Κανελλοπούλου

3039
0

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Κανελλοπούλου. Τη δυσάρεστη είδηση πληροφορηθήκαμε από την ανάρτηση του Προέδρου του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Ο Λέσβιος” κ. Βασίλη Βαλάκου στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook. Η κα Κανελλοπούλου ήταν επί σειρά ετών στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα περισσότερα από αυτά ως Πρόεδρος, προσφέροντας σημαντικό έργο, ενώ συνέβαλε στο να υπάρξει νέα γενιά μελών που μπήκαν στο Δ.Σ. εξασφαλίζοντας το μέλλον και ήταν πάντα κοντά στα νέα Δ.Σ.

Αυτή είναι άλλη μια σημαντική απώλεια για τον Σύνδεσμο και το Πλωμάρι, μετά την απώλεια του διαδόχου της στην προεδρεία κ. Δημήτρη Χαλαυτή που και εκείνος έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από ενάμιση χρόνο.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Η σχετική ανάρτηση του κ. Βαλάκου:

Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση της αναγγελίας μιας δυσάρεστης είδησης:
Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη συμπατριώτισσά μας κ. Μαρία Κανελλοπούλου σε ηλικία 73 ετών. Από τα δυναμικά μέλη και πολλά χρόνια στο τιμόνι τού Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος”. Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.

Τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της από όλους μας.

Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας

*Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/8 στις 16:30 στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here