Home Πολιτικά Ο Δημήτρης Γιασσάς υποψήφιος με την Εριφύλη Χιωτέλλη στο συνδυασμό “Με Πυξίδα...

Ο Δημήτρης Γιασσάς υποψήφιος με την Εριφύλη Χιωτέλλη στο συνδυασμό “Με Πυξίδα Τον Πολίτη” για το Δήμο Μυτιλήνης

1614
0

Ο Δημήτρης Γιασσάς ο οποίος κατάγεται από τον Τρύγονα, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Με Πυξίδα Τον Πολίτη” με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Μυτιλήνης, κα Εριφύλη Χιωτέλλη.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του και ένα σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Νότια Αφρική το 1969, κατάγομαι από τον Τρύγονα και τις Μηλιές. Μεγάλωσα στης Πεντέλης τα βουνά, αλλά να χαίρομαι τη ζωή έμαθα στον Τρύγονα τα καλοκαίρια και φυσικά να κολυμπώ στον υπέροχο Άγιο Ισίδωρο.

Αποφοίτησα από το Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων στην Κηφισιά και το 1993 πήρα το πτυχίο μου από την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Για λίγα χρόνια περιδιάβηκα άλλες περιοχές της Ελλάδας, ώσπου κατάλαβα ότι το νησί μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει παρά μόνο να πιστέψει στις ομορφιές του και στα ανεπανάληπτα προϊόντα της γης του.

Εγκαταστάθηκα στην Μυτιλήνη την 8η Νοεμβρίου του 2000 ιδρύοντας το Κέντρο Κήπου ΦΥΤΟπολις δίπλα στο Αεροδρόμιο και έκτοτε δραστηριοποιούμαι σαν Γεωπόνος-Κηποτέχνης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Εδώ γνώρισα και παντρεύτηκα το στήριγμά μου την Καλλιόπη με την οποία απέκτησα δύο παιδιά. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Αγίας Μαρίνας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μεριδιούχων της πολύπαθης πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου.

Ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόσκληση της Εριφύλης Χιωτέλλη γιατί πιστεύω στην δυναμική της προσωπικότητα που καταφέρνει να συνεργάζεται και να εξάγει τα καλύτερα αποτελέσματα σε άμεσο χρόνο. Ζητώ να μας τιμήσετε με την ψήφο σας για να αξιοποιήσουμε με τον αποδοτικότερο τρόπο τα άφθονα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχονται πλέον στους Δήμους για ένα λειτουργικότερο, όμορφο και καθαρό περιβάλλον και ταυτόχρονα να αγωνιστούμε για ένα Δήμο που να προωθεί και να στηρίζει λύσεις για την εκπαίδευση, την άθληση, την καθημερινότητα και την προσέλκυση τουριστών εναλλακτικής-ήπιας μορφής.

*Οι υποψήφιοι από το Πλωμάρι μπορούν να μας στέλνουν στο E-mail info@plomarinews.gr τη δήλωση υποψηφιότητας τους για δωρεάν ανάρτηση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here