Home Πολιτικά Η Βέρα Λινάρδου υποψήφια στο συνδυασμό του Στρατή Κύτελη για το Δήμο...

Η Βέρα Λινάρδου υποψήφια στο συνδυασμό του Στρατή Κύτελη για το Δήμο Μυτιλήνης

2979
0

Η συμπολίτισσα μας κα Βέρα Λινάρδου θα είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Στρατή Κύτελη στο Δήμο Μυτιλήνης για τη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου. Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της.

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου αποφάσισα να συστρατευθώ με τον συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στρατή Κύτελη. Έναν άνθρωπο αληθινό, αποφασιστικό, δυναμικό με πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκιση.
Με γνώμονα την απέραντη αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι γονείς μου όπου μεγάλωσα και εγώ, θέλησα και να συμμετέχω στον αγώνα για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τον τόπο μας.

Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από το 1989 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Από το 1989 ως και το 1993 υπήρξα Υπεύθυνη γραμματέας στο βουλευτικό και πολιτικό γραφείο του αειμνήστου γιατρού-καρδιολόγου, Δημήτρη Δημόπουλου. Το 2002 και το 2006 είχα αναλάβει Υπεύθυνη συντονισμού και προγραμματισμού στο εκλογικό κέντρο του Παύλου Βογιατζή. Το 2004 εκλέχτηκα υπεύθυνη γυναικών στην Τ.Ο. της ΝΔ στην Μυτιλήνη, αφού υπήρξα ιδρυτικό μέλος της πανελλαδικής οργάνωσης γυναικών “Παναθηναϊκή”(παράρτημα Μυτιλήνης), επίσης το 2014 συμμετείχα στις Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό του Φώτη Ξύδα στις οποίες πήρα 129 ψήφους στο τοπικό συμβούλιο Πλωμαρίου καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο συνδυασμό.

Πιστεύω ότι με τη δική σας συμπαράσταση και στήριξη θα μπορέσω να βοηθήσω τον Δήμαρχο στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων του τόπου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Βαγιργιτούδα – Βέρα Λινάρδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης με τον Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” Υποψήφιος Δήμαρχος ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΥΤΕΛΗΣ

*Οι υποψήφιοι από το Πλωμάρι μπορούν να μας στέλνουν στο E-mail info@plomarinews.gr τη δήλωση υποψηφιότητας τους για δωρεάν ανάρτηση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here