Home Δελτία Τύπου “Όλοι Μαζί Για Το Πλωμάρι” ανακοίνωση Συνδυασμού για την Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου

“Όλοι Μαζί Για Το Πλωμάρι” ανακοίνωση Συνδυασμού για την Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου

2444
0

“Όλοι Μαζί Για Το Πλωμάρι” είναι το όνομα του νέου συνδυασμού που θα κατέλθει υποψήφιος για τη διεκδίκηση της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Ως εκπρόσωπος του συνδυασμού υπογράφει ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λέσβου και συμπολίτης μας, κ. Γιάννης Ξανθούλης. Τα ονόματα που θα στελεχώσουν την κίνηση αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Το κείμενο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες

Μετά από προσπάθειες που έγιναν για να κατέλθουμε με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για το τοπικό συμβούλιο Πλωμαρίου, οι οποίες δυστυχώς δεν καρποφόρησαν, αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα ανθρώπων, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, που όλοι ενδιαφέρονται πρωτίστως για το καλό και την πρόοδο του Πλωμαρίου, που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας για το τοπικό συμβούλιο του Πλωμαρίου.

Επικεφαλής σ’ αυτή την ομάδα δεν υπάρχει. Τον επικεφαλής θα τον εκλέξετε εσείς με την ψήφο σας και θα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας σε πολύ μεγάλο ποσοστό είναι νέοι και έχουν αναδειχθεί σε διάφορες παραγωγικές δραστηριότητες και είναι παραδείγματα προς μίμηση. Οι παλαιότεροι έχουν δώσει εξετάσεις τόσο στη ζωή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση και όλους θα μας κρίνετε εσείς με τη ψήφο σας.

Πιστεύουμε ότι τα άτομα του συνδυασμού μας, στην παρούσα συγκυρία μπορούν να προσφέρουν πολλά για το Πλωμάρι.

Είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός, δεν εξαρτόμαστε από Δημάρχους ούτε από Αντιδημάρχους, και αυτό σας το εγγυάται ο υπογράφων τη διακήρυξη, θέλουμε όμως τη συνεργασία ΟΛΩΝ, φίλων και αντιπάλων, για το καλό της πόλης μας. Είναι επιθυμία μας όμως να εκλεγούν στον κεντρικό Δήμο και στην Περιφέρεια όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα από το Πλωμάρι, για να συνεργαστούμε μαζί τους για το καλό του τόπου μας.

Στόχοι μας είναι:

– η δημιουργία τρίτου Δήμου στη Λέσβο με έδρα το Πλωμάρι.

– η συνέχιση των προσπαθειών για τη δημιουργία της πύλης εισόδου στο Πλωμάρι.

– η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, ώστε να έλθει τελικά σε άριστη κατάσταση, όπως ήταν παλαιότερα, καθώς και η διάνοιξη νέων αγροτικών δρόμων.

– η προβολή του αρίστης ποιότητας ελαιολάδου της περιοχής μας.

– θα είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με τους ποτοποιούς της περιοχής μας, που τόσο πολύ έχουν προβάλλει το Πλωμάρι με το υπέροχο προϊόν τους, σε όσα θέματα ζητήσουν τη συνεργασία μας.

– η καλύτερη ανάδειξη και η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του Πλωμαρίου σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς παράγοντες.

– συνεχής διεκδίκηση από της Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την εκτέλεση του ήδη χρηματοδοτημένου έργου “ασφαλτόστρωση οδού Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου”, ώστε να κατεβάσουμε τον προσκυνηματικό τουρισμό στο Πλωμάρι.

– κίνητρα για την ανάπτυξη μορφών εναλλακτικού τουρισμού με την ανάδειξη των περιπατητικών διαδρομών στα ορεινά μονοπάτια της περιφέρειάς μας.

– η στήριξη των πάσης φύσεως αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο Πλωμάρι.

– η ενεργή στήριξη των πάσης φύσεως εθελοντικών δραστηριοτήτων σε θέματα αντιμετώπισης φυσικών κινδύνων.

– θα δώσουμε έμφαση στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας με περαιτέρω βελτίωση της καθαριότητας, θα αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και θα προσπαθούμε για την επίλυσή τους, αντιμετωπίζοντας τους συμπολίτες μας ισότιμα.

– το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από νέους ανθρώπους. Στόχος και επιθυμία μας είναι να είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με τη νεολαία του τόπου μας για όλα τα ζητήματα που την απασχολούν.

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητάμε να μας τιμήσετε με την ψήφο σας.

Είμαστε σίγουροι ότι και οι επτά σύμβουλοι που θα εκλεγούν, και με τους οποίους ζητάμε να έχουμε άριστη συνεργασία, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους αυτούς.

Γι’ αυτό επιθυμούμε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί σε χαμηλούς τόνους, ώστε οι συμπολίτες μας να επιλέξουν τους συμβούλους που επιθυμούν απρόσκοπτα και χωρίς πιέσεις.

Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού
Ιωάννης Ξανθούλης

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here