Home Ενημερώσεις Τρεις μήνες χωρίς ακτινολογικό το Κέντρο Υγείας – Αναμένεται νέο ψηφιακό μηχάνημα...

Τρεις μήνες χωρίς ακτινολογικό το Κέντρο Υγείας – Αναμένεται νέο ψηφιακό μηχάνημα – Τι λέει ο πρόεδρος

1246
0

Εδώ και περίπου τρεις μήνες λόγω βλάβης, δεν λειτουργεί το ακτινολογικό μηχάνημα στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου με αποτέλεσμα το κοινό να πρέπει να μεταβεί στη Μυτιλήνη για ακτινογραφίες, κάτι το οποίο αυτομάτως μεταφράζεται σε ταλαιπωρία και έξοδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, κ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, μας ενημέρωσε ότι έχει δρομολογηθεί η προμήθεια νέου σύγχρονου ψηφιακού ακτινολογικού, αλλά η διαδικασία προς το παρόν κολλάει λόγω ενστάσεων που έχουν γίνει από τις εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Όσον αφορά το υπάρχον μηχάνημα, πρέπει να επισκευαστεί ωσότου τοποθετηθεί ο νέος εξοπλισμός, αλλά έχει καθυστερήσει υπερβολικά η προμήθεια του απαραίτητου ανταλλακτικού που θα αποσταλεί από τη Γερμανία. Ο κ. Λαμπρόπουλος διευκρίνισε ότι στόχος είναι η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου και όχι η υποβάθμιση του, τονίζοντας το νέο ασθενοφόρο που μας έχει προμηθεύσει το σύστημα υγείας και τις προσλήψεις προσωπικού.

Μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό και στη συνέχεια το νέο μηχάνημα, η ταλαιπωρία των πολιτών θα συνεχιστεί άγνωστο για πόσο καιρό ακόμα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here