Home Ενημερώσεις Η Ερ. Χιωτέλλη υποψήφια Δήμαρχος με ΣΥΡΙΖΑ – Η Αν. Αντωνέλλη στο...

Η Ερ. Χιωτέλλη υποψήφια Δήμαρχος με ΣΥΡΙΖΑ – Η Αν. Αντωνέλλη στο ψηφοδέλτιο του Κ. Μουτζούρη στην Περιφέρεια

2623
0

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων σε Δήμο Μυτιλήνης και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η Εριφύλη Χιωτέλλη θα είναι τελική η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια Δήμαρχος Μυτιλήνης, αφού ως γνωστόν το κυβερνών κόμμα δεν θα συνεργαστεί με το Σπύρο Γαληνό που ούτως ή άλλως δεν θα είναι υποψήφιος ούτε και με την Αναστασία Αντωνέλλη. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης παρά τις φήμες τις οποίες επιβεβαίωσε και η ίδια για προτάσεις να είναι εκ νέου υποψήφια στο Δήμο και μάλιστα επικεφαλής με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά μετακομίζει στο ψηφοδέλτιο “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” του κ. Κώστα Μουτζούρη που είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ενισχύοντας το σημαντικά.

Από την παράταξη του Σπύρου Γαληνού γίνονται συζητήσεις και προσπάθεια να καταλήξουν σε έναν επικεφαλής που θα θα διεκδικήσει το Δήμο Μυτιλήνης. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας, κ. Κατζανού και της Αναστασίας Αντωνέλλη που τελικά πήγε στην στον συνδυασμό του Κώστα Μουτζούρη ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι υποψηφιότητες για το Δήμο μπορεί να φτάσουν τις 7. Υποψήφιοι είναι οι Εριφύλη Χιωτέλη(ΣΥΡΙΖΑ), Στρατής Κύτελης(ΝΔ), Νίκη Τσιριγώτη(ΚΚΕ), Μιχάλης Μαμάκος(ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) και οι δυο ανεξάρτητοι Παναγιώτης Παρασκευαΐδης και Παναγιώτης Ζαφειρίου και αναμένεται και η υποψηφιότητα από την παράταξη του Σπύρου Γαληνού.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here