Home Ενημερώσεις Υποψήφιος Δήμαρχος ο Μ. Μαμάκος για το Δήμο Λέσβου ή Μυτιλήνης

Υποψήφιος Δήμαρχος ο Μ. Μαμάκος για το Δήμο Λέσβου ή Μυτιλήνης

3410
0

Ο πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Μιχάλης Μαμάκος, ανακοίνωσε της υποψηφιότητα του σήμερα μέσω της εφημερίδας “Τα Νέα Της Λέσβου”. Η υποψηφιότητα του ακουγόταν ως πιθανή εδώ και αρκετές εβδομάδες. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση με 8ετή θητεία στο Δήμο Πλωμαρίου και 4ετή θητεία ως νομαρχιακός σύμβουλος Λέσβου(τα δυο από αυτά ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης) επιστρέφει ξανά στην πρώτη γραμμή μετά από 8 χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν αποκλείεται ο επίσης πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου και έμπειρο στέλεχος της αυτοδιοίκησης, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια αν και προέρχεται από το χώρο της ΝΔ.

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και επίσημα το εάν το ΚΙΝΑΛ(ΠΑΣΟΚ) θα δώσει στο συνδυασμό του κ. Μαμάκου το επίσημο χρίσμα κάτι που είναι σχεδόν δεδομένο και το εάν θα έχει τη στήριξη και από άλλους πολιτικούς χώρους-κόμματα.

Οι άλλες υποψηφιότητες που έχουν ήδη γίνει γνωστές για το Δήμο Λέσβου ή Μυτιλήνης, είναι του Παναγιώτη Ζαφειρίου(ανεξάρτητος) και Στρατή Κύτελη(ΝΔ), χωρίς να αποκλείονται αλλαγές και εκπλήξεις. Το ΚΚΕ κατά πάσα πιθανότητα θα κατεβάσει ξανά την Νίκη Τσιριγώτη και ο Στράτος Γεωργούλας πιθανόν θα κατέβει και εκείνος ως υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη των κομμάτων της Πλεύσης Ελευθερίας(Ζωή Κωνσταντοπούλου) και πιθανόν της ΛΑΕ(Παναγιώτης Λαφαζάνης). Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το ποιον θα επιλέξει να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο, με το όνομα του Σπύρου Γαληνού να έχει ακουστεί ως πιθανή υποψηφιότητα που θα στηριχτεί από κοινού με τους ΑΝΕΛ, αυτή η περίπτωση συγκεντρώνει πιθανότητες και για την Περιφέρεια.

Περισσότερα για την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μαμάκου, μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Τα Νέα Της Λέσβου”.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here