Home Άρθρα Δεν θα δημιουργηθεί Δήμος στη Νότια Λέσβο – Το Κράτος της Μυτιλήνης...

Δεν θα δημιουργηθεί Δήμος στη Νότια Λέσβο – Το Κράτος της Μυτιλήνης νίκησε; – Ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

4804
2

Γράφει ο Μανώλης Αρμενάκας. Έγκυρες πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση λένε ότι ο Δήμος Λέσβου πολύ σύντομα θα σπάσει και θα δημιουργηθούν ΔΥΟ δήμοι. Δήμος νότιας Λέσβου δεν θα δημιουργηθεί, Το Πλωμάρι, δυστυχώς γι αυτό, δεν αποτελεί μέρος των σχεδιασμών της ΚΥβερνησης όπως δεν υπήρξε και καμίας προηγούμενης, ούτε βέβαια κανένας στην πραγματικότητα άρχοντας του τόπου δεν μας υποστήριξε στον αγώνα που δίνουμε από το 2010, Σκέτη κοροϊδία, με πιο πρόσφατη αυτή των τοπικών και κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλων των στελεχών λοιπών χώρων, που έχουν όνομα και επίθετο και αρνούνται, γιατί προφανώς δεν έχουν εκλογική πελατεία στο Πλωμάρι, να αποδεχθούν τον γεωγραφικό ιστορικό και οικονομικό ρόλο της ευρύτερης περιοχής.

Τα επιχειρήματα τους είναι έωλα έως και αστεία για κάποιον που ξέρει, δεν είναι όμως της παρούσης φυσικά όσοι είναι υπεύθυνοι για την κοινωνική ανισότητα που θα δημιουργηθεί στη Λέσβο για την δημιουργία ευνοημένως και μη δημοτών, από μια φερόμενη αριστερή κυβέρνηση που θα έπρεπε να είναι πιο ευαίσθητη σε θέματα ισονομίας και κοινωνικής δικαιοσύνης δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο.

Τουλάχιστον από εμένα και ελπίζω και άλλους κατοίκους της νότιας Λέσβου και ειδικά του ΠΛωμαριου, θα πολεμηθούν πολιτικά . Φυσικά και είναι ανεπιθύμητοι όσοι συνεισέφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα είτε ενεργώντας είτε σιωπώντας. Αρνούμαι να αποδεχθώ ένα ακόμη έγκλημα εις βάρος όλων μας για χάριν πολιτικής σκοπιμότητας στο όνομα της διανομής εδρών βουλευτικών, δημαρχιακών και περιφερειακών. Βεβαίως όλοι αυτοί βρίσκουν έρεισμα στο μικρόβιο της διχόνοιας, που κάθε φορά ενσπείρουν μεταξύ μας. Το Κράτος της Μυτιλήνης νίκησε;

Μανώλης Αρμενάκας
Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Αν ο κ. Αρμενάκας, του οποίου το κόμμα βρίσκεται στην κυβέρνηση, δεν μπορεί να κάνει κάτι, από ποιον άραγε περιμένει βοήθεια; Βέβαια ο κ. Αρμενάκας χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως φερόμενη αριστερή. Τώρα πώς το εννοεί, ο Θεός κι η ψυχή του. Φαίνεται όμως, ότι αυτή η παραφύσιν συνύπαρξη της αριστεροδεξιάς, δεξιοαριστεράς, ιμιτασιόν αριστεράς ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βαδίζει προς το τέλος της.

  2. Το κόμμα των ΑΝΕΛΛ έχει συμμετοχή στην Κυβ΄.ερνηση πολύ μικρή. Παρόλα αυτά όλα τα αρμόδια όργανα των ΑΝΕΛΛ έχουν κάνει πρόταση για πέντε δήμους με τελευταίο όριο τους τρεις Δήμους. Σας το λέςω διότι είμαι αναπληρωτής γραμματέας αυτοδιοίκησης των ΑΝΕΛΛ. Συνεπώς άκυρη η πρποσπάθεια σου φίλε ΤΖΊΜ, ΠΟΥ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ να πείς το αληθινό σου όνομα. όσο για το ότι η συγκυβέρνηση βαδίζει στο τέλος της πλανάσαι πλάνην οικτράν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here