Home Αθλητικά O Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Αρμενάκα(Τον ποδοσφαιριστή όχι τον Αντιδήμαρχο)

O Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Αρμενάκα(Τον ποδοσφαιριστή όχι τον Αντιδήμαρχο)

2912
0

Η παροικία των Λέσβιων ποδοσφαιριστών ίσως μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Τάσο Χατζηγιοβάνη, Γρηγόρη Ζεϊμπέκη και Γιώργο Πουλιανό, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα Λέσβιου ποδοσφαιριστή, του εκ Πλωμαρίου καταγόμενου, Πάνου Αρμενάκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία. Από μικρός είχε δείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και τώρα τα δικαιώματα του ανήκουν στην Ιταλική Ουντινέζε.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα των μικρών Εθνικών μας ομάδων, αλλά στη συνέχεια επέλεξε τα αντίστοιχα τμήματα της Αυστραλίας.

Επειδή στο Πλωμάρι ο πιο γνωστός Αρμενάκας, είναι ο Αντιδήμαρχος, γι αυτό το λόγο έγινε η διευκρίνηση στον τίτλο την παρούσας ανάρτησης.

Ακολουθεί η δημοσίευση από το Gazzetta.gr

O Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Αρμενάκα

O Παναθηναϊκός θα κάνει και άλλες μεταγραφές όπως είπε ο Δώνης και μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί είναι του νεαρού Αυστραλού με ελληνικές ρίζες, Πάνου Αρμενάκα.

Ο 20χρονος ακραίος γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνες γονείς, ενώ σε μικρότερη ηλικία θεωρήθηκε από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, περνώντας μάλιστα από τις ακαδημίες των Μπαρτσελόνα και Μίλαν και είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την Sportday.

Στα 13 του, το 2011 πήγε στη Μπρέσια όπου έμεινε για έναν χρόνο κι ακολούθως στη Γουότφορντ (2012), παραμένοντας ως το 2014, πριν μετακομίσει στην Ουντινέζε. Τρία χρόνια αργότερα έγινε επαγγελματίας με τον ιταλικό σύλλογο, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη βελγική Τούμπιζε, μετρώντας έξι συμμετοχές, ωστόσο είναι πιθανόν η Ουντινέζε να τον δώσει εκ νέου δανεικό.

Ο Αρμενάκας έχει αγωνιστεί με την Κ17 της Εθνικής Ελλάδας, έπειτα όμως επέλεξε τις μικρές εθνικές της Αυστραλίας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here