Home Δραστηριότητες - Βουνό - Θάλασσα Εκδρομή στο Σίγρι “Τα Μονοπάτια της Λάβας” από το Seafari Adventures

Εκδρομή στο Σίγρι “Τα Μονοπάτια της Λάβας” από το Seafari Adventures

3312
0

Εκδρομή οδικώς στο Σίγρι, γιοργανώνει το γραφείο Seafari Adventures που άνοιξε πρόσφατα στο Πλωμάρι. Ακολουθούν πληροφορίες για την εκδρομή. Online Κράτηση μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ.

Τα Μονοπάτια της Λάβας

Η εκδρομή αυτή μας οδηγεί σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Η πρώτη στάση μας θα είναι στο Ιερό Ναό του Μέσσου που ήταν κέντρο παλλεσβιακής θρησκευτικής λατρείας στο οποίο κατέφθαναν προσκυνητές από όλα τα μέρη της Λέσβου αλλά και της Μικρασιατικής ακτής. Στη συνέχεια η επίσκεψή μας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Σίγρι θα μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για την μορφολογία του νησιού, τα είδη που έζησαν εδώ πριν εκατομμύρια χρόνια αλλά και για τα απολιθώματα ζώων και φυτών που έχουν βρεθεί μετά την έκρηξη του ηφαιστείου.

Οι έμπειροι ξεναγοί του μουσείου θα είναι εκεί για να μας πληροφορήσουν για την μακραίωνη ιστορία του νησιού μας και να μας λύσουν κάθε μας απορία και στο Μουσείο στο Σίγρι αλλά και στο νησάκι Νησιώπη όπου θα ξεναγηθούμε με τη βάρκα του μουσείο με το ειδικό πάτωμα για να απολαύσουμε τα κρυμμένα μυστικά στο βυθό της θάλασσας.

Μετά, επειδή η Λέσβος είναι τόπος συνάντησης γεύσεων θα ακολουθήσουμε την εντολή του Γάλλου γαστρονόμου Brillat-Savarin “Δοκίμασε-Αγόρασε-Διασκέδασε“, θα πάμε στην τοπική ζυθοποιία για να γευτούμε τα υπέροχα προϊόντα που παρασκευάζουν δύο νέα παιδιά που ξεκινούν να δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό. Θα ακολουθήσει ένα μεσημεριανό γεύμα με ξεκούραση στα τοπικά καφενεία και ταβέρνες. Επιστρέφοντας θα σταματήσουμε στη σκάλα καλλονής για μια μικρή ανάπαυλα πριν καταλήξουμε στο όμορφο Πλωμάρι.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2252033489 & 6981904001 E-mail: info@seafariadventures.gr

Κάντε κράτηση πατώντας εδώ.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here