Home Ενημερώσεις Κάλεσμα στο παρά 5′ για παρουσία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το...

Κάλεσμα στο παρά 5′ για παρουσία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αίτημα 3ου Δήμου στη Λέσβο από την Αντιδημαρχία Πλωμαρίου

2233
0

Με ανακοίνωση που βγήκε σήμερα το μεσημέρι από τα μεγάφωνα του δήμου στο Πλωμάρι, η Αντιδημαρχία και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Μανώλης Αρμενάκας, καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Η Λέσβος στη μεταμνημονιακή εποχή με αναβαπτισμένες δυνατότητες» που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη, με σκοπό να εκφραστεί το αίτημα για τη δημιουργία τρίτου δήμου στη Λέσβο στο νότιο τμήμα του νησιού. Όπως έχει γραφτεί πρόσφατα η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη δημιουργία μόνο δυο δήμων που ήταν και η εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, κάτι που αφήνει την κατάσταση για το Πλωμάρι και τη νότια Λέσβο, απαράλλαχτη.

Ο Αντιδήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να μεταβούν στη Μυτιλήνη με δικά τους οχήματα και με ώρα αναχώρησης τις 7:30 το απόγευμα. Η εκδήλωση στη Μυτιλήνη ξεκινά στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου στη Μυτιλήνη και σ’ αυτή συμμετέχουν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σαντορινιός και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας.

Ίσως είμαστε στο παρά 5′ ίσως όμως είμαστε στο +5′ άρα οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι είναι ελάχιστες. Έτσι το Πλωμάρι θα παραμείνει για άλλα 5 χρόνια στο τωρινό ουσιαστικά καθεστώς “αυτοδιοίκησης” με έδρα Δήμου τη Μυτιλήνη, με έναν ουσιαστικά νέο αντιδημοκρατικό νόμο που από Καλλικράτης μετονομάζεται σε Κλεισθένης.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here