Home Διαμαρτυρίες Επικίνδυνη βλάστηση και σκουπίδια σε ιδιωτικό οικόπεδο στο Πλωμάρι – Πρόβλημα και...

Επικίνδυνη βλάστηση και σκουπίδια σε ιδιωτικό οικόπεδο στο Πλωμάρι – Πρόβλημα και με ψύλλους

3415
0

Αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες για παρουσία ψύλλων σε γειτονιές του Πλωμαρίου. Το κείμενο της παρούσας διαμαρτυρίας αφορά ένα ιδιωτικό οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στο γυμνάσιο Πλωμαρίου και το πρόβλημα εντοπίζεται στην πυκνή βλάστηση, τα σκουπίδια και τους ψύλλους.

Το σχετικό κείμενο:

Μια απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε σημείο του Πλωμαριου εδώ και αρκετό καιρό (αρκετά χρόνια).
Συγκεκριμένα στην ενορία της Αγίας Παρασκευής σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο που βρίσκεται ακριβώς έξω από το γυμνάσιο Πλωμαρίου και επάνω από το δημοτικό και νηπιαγωγείο του χωριού εδώ και κάποια χρόνια έχει αναπτυχθεί μια έντονη βλάστηση, που πιο πολύ σε Αμαζόνιο παραπέμπει, με θεόρατα δέντρα που έχουν πλέον καλύψει τον μισό ορίζοντα από τα σπίτια της γειτονιάς και πολλά, μα πάρα πολλά, ξερά χόρτα που καλύπτουν σχεδόν τη μισή έκταση του οικόπεδου.

Όπως κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πιθανότατη εστία πυρκαγιάς ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και εστία μολύνσεων αφού πρόσφατα σημειώθηκαν κρούσματα με ψήλους πάνω στα σωματάκια μικρών παιδιών που απλώς περνούσαν έξω από εκεί. Επίσης να προσθέσω πως σε διάφορα σημεία του οικοπέδου ανάμεσα στα ξερά χόρτα υπάρχουν πεταμένα λογιών λογιών σκουπίδια. Ξερά χόρτα λοιπόν και σκουπίδια. Το ιδανικό προσάναμμα δηλαδή σε μια κατοικήσιμη περιοχή!

Τον τελευταίο καιρό κάποιοι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να βρουν μια λύση. Άδικος κόπος. Όλοι αναρμόδιοι. Η πυροσβεστική αναρμόδια, ο δήμος αναρμόδιος.

Άραγε όταν θα γίνει το κακό όλοι αυτοί τι θα έχουν να πουν;

Ο ιδιοκτήτης του οικόπεδου που βρίσκεται; Γιατί δεν νοιάζεται καθόλου για την κατάσταση αυτή; Γιατί κάποιος αρμόδιος δεν βρίσκεται να του “τραβήξει το αυτί”;
Πραγματικά είναι ντροπή για ένα τόσο όμορφο χωριό να έχει πέσει τόσο χαμηλά με τους τοπικούς άρχοντες να αγνοούν ή απλά να μην τους ενδιαφέρει το ζήτημα;

Για να έχετε καλύτερη εικόνα της κατάστασης σας αποστέλλω και σχετικές φωτογραφίες.

Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση
Μελετιαδης Κων/νος
Ιατρος

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here